Ο νταλκάς τους είναι ο ΠΑΟΚ (pic)

Από inpaok.com: Μπορεί ο Ολυμπιακός να αγωνίζεται την Κυριακή 13/1 στη Λιβαδειά με αντίπαλο τον Λεβαδειακό, αλλά ο... νταλκάς των ανθρώπων της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είναι ο ΠΑΟΚ και οι οπαδοί του.
Πηγή: inpaok.com
Ο νταλκάς τους είναι ο ΠΑΟΚ (pic)

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας από τον Πειραιά, Κώστας Καραπαπάς με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στον Δικέφαλο γράφοντας:

«Τελικά το αγαπημένο σπορ κάποιων είναι να μπερδεύουν τον κόσμο του Ολυμπιακού. Για να τελειώνουμε: Ο θρύλος θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του αφού απαγόρευσαν την οργανωμένη μετακίνηση ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΗ.

Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβετε και οι δημοσιογράφοι και πόσο βαλτοί είστε όσοι εκ του πονηρού διαδίδουν και προσπαθούν να «μπλοκάρουν» τον κόσμο.

ΥΓ.: με την μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη που απαγορεύτηκε και οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση δεν είδα ούτε καν αναφορά. Με τους Ολυμπιακούς έχετε νταλκά μόνο ε;»

Ο κύριος Καραπαπάς πάντως θα έπρεπε να είναι καλύτερα ενημερωμένος, αφού για τον αγώνα του Δικεφάλου στην Τρίπολη απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση, αλλά όχι η μεμονωμένη! Έτσι, για ακόμα μια φορά η προσπάθεια του να σπιλώσει τον ΠΑΟΚ έπεσε στο κενό!

Διαβάστε ακόμη...