Ματς… απαντήσεων όπου τα κίνητρα περισσεύουν!

Από paokrevolution.net: Με μια τελευταία προπόνηση αυτή την ώρα ο Δικέφαλος του Βορρά ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την αυριανή σπουδαία, από κάθε άποψη, αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στην προπόνηση θα κριθεί η παρουσία του Κάνιας.
Πηγή: paokrevolution.net
Ματς… απαντήσεων όπου τα κίνητρα περισσεύουν!

Ο Δικέφαλος αύριο επιστρέφει στο γήπεδο όπου γνώρισε για τελευταία φορά την ήττα στο Πρωτάθλημα και θέλει όσο τίποτε άλλο να μην βιώσει ξανά το ίδιο συναίσθημα αύριο λίγο μετά τις 21:15 όταν ο Μανώλης Σκουλάς θα σφυρίζει το τέλος της αναμέτρησης.

Είναι το ματς των... απαντήσεων για τον Δικέφαλο και τα κίνητρα είναι ισχυρά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κατά πρώτο λόγο θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν και χωρίς τον Πρίγιοβιτς και θέλουν να βάλουν τέλος στην εσωστρέφεια που έχει δημιουργηθεί με αφορμή την πώληση του Σέρβου επιθετικού. Το μεγάλο κίνητρο φυσικά είναι το βαθμολογικό. Απέναντι σε μια ομάδα που μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο Πρωτάθλημα με τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο της, ο ΠΑΟΚ γνωρίζει πως με μια νίκη θα κάνει άλμα τίτλου και θα προσπαθήσει να το κάνει απέναντι σε μια δύσκολη ομάδα. Παράλληλα θέλει να αποδείξει (το είπε άλλωστε και ο Λημνιός) πως η κακή εμφάνιση και η ήττα στην Πάτρα ήταν ένα καλό μάθημα και πως την Κυριακή καλούνται να αποδείξουν ότι έμαθαν από αυτό.

Τα κίνητρα λοιπόν σε αυτό το ματς είναι δεδομένα, περισσεύουν και όλοι γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το θετικό αποτέλεσμα με όλα όσα έχουν δημιουργηθεί τις περασμένες μέρες και ειδικά αν λάβουμε υπόψη πως ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά για τρεις εβδομάδες θα μείνει στην Τούμπα καθώς έχει τέσσερις συνεχόμενους αγώνες, με ΟΦΗ, Πανιώνιο και ΠΑΣ για το Πρωτάθλημα και με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο όπου εκεί θέλει να «σβήσει» τη μουτζούρα του 2-1 στο γήπεδο τη Αγυιάς.

Διαβάστε ακόμη...