Ο ρόλος του Μπράνκο στην υπόθεση του Μπονατίνι

Από sdna.gr: Αν ένας άνθρωπος γνωρίζει καλά τον Λέο Μπονατίνι, αυτός είναι σίγουρα ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Μάριο Μπράνκο, ο οποίος βρέθηκε στην Αγγλία για συζητήσεις με την Γουλβς και τους εκπροσώπους του Βραζιλιάνου.
Πηγή: sdna.gr
Ο ρόλος του Μπράνκο στην υπόθεση του Μπονατίνι

Από την πρώτη στιγμή που έγινε σαφές πως ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει πάρει την απόφαση της... μετακόμισης στην Αλ Ιτιχάντ, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ άρχισαν να «τσεκάρουν» τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Σέρβου για να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του.

Ένα από τα ονόματα που έπεσαν από την αρχή στο τραπέζι ήταν του Λέο Μπονατίνι, τον οποίο ο Μάριο Μπράνκο γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην Εστορίλ.

Η δεύτερη ευρωπαϊκή του απόπειρα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς μετά τον δανεισμό του στην Εστορίλ, οι επιτελείς της ομάδας αποφάσισαν το καλοκαίρι του 2015 να τον αγοράσουν, με τον Μάριο Μπράνκο να ηγείται της απόφασης δεδομένου πως βρισκόταν στην διοίκηση των Πορτογάλων.

Μετά το Τορίνο που φαίνεται πως τον είχε... στιγματίσει, εκείνη η σεζόν στην Εστορίλ αποδείχθηκε κομβική για τον Μπονατίνι καθώς ανέκτησε την χαμένη αυτοπεποίθησή του, παρά το γεγονός πως εκείνος διαμηνύει πως απλά ήταν πιο έτοιμος.

Μάλιστα, τόσο ο Μπράνκο όσο και ο Μπονατίνι αναχώρησαν το καλοκαίρι του 2016 από την Εστορίλ, με τον πρώτο να ετοιμάζει βαλίτσες για την Κροατία και την Χάιντουκ και τον 24χρονο Βραζιλιάνο να πωλείται για κάτι παραπάνω από πέντε εκατ. ευρώ στην Αλ Χιλάλ.

Διαβάστε ακόμη...