Δεν παίρνει Μίσιτς- Πάει για καλύτερο!

Από sportime.gr: Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν επικεντρωθεί στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας και πέρα από την επιστροφή του Πέντρο Ενρίκε, και την απόκτηση φορ θέλουν να φέρουν και ένα χαφ στην Τούμπα.
Πηγή: sportime.gr
Δεν παίρνει Μίσιτς- Πάει για καλύτερο!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, αυτός δεν θα είναι ο Μίσιτς καθώς οι επιτελείς των Θεσσαλονικέων κινούνται για την απόκτηση παίκτη μεγαλύτερης αξίας από τον Κροάτη.

Μάλιστα, είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν αρκετά χρήματα για την αγορά του προκειμένου να ανεβάσουν επίπεδο τη μεσαία γραμμή των «ασπρόμαυρων».

Φυσικά, η συγκεκριμένη περίπτωση θα εξαρτηθεί και από το τι θα συμβεί με τον σέντερ φορ καθώς εάν ο ΠΑΟΚ αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού τον Λέο Μπονατίνι, είναι δεδομένο πως θα πάει σε αγορά ακριβού χαφ υψηλού επιπέδου, ενώ σε περίπτωση που η θέση του στράικερ είναι πολύ πιο δαπανηρή τότε ίσως επανέλθει σε περιπτώσεις όπως αυτή του Μίσιτς.

Η παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη θα κρίνει πολλά ζητήματα αφού ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου είναι αυτός που θα δώσει το «πράσινο φως» ώστε να προχωρήσουν οι μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμη...