«Θα γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ;»

Από inpaok.com: Μέσα στα 8 μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα του τρέχοντος Σαββατοκύριακο συμπεριλαμβάνει το, φημισμένο FourFourTwo, την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην εκπληκτική πορεία του Δικεφάλου στο πρωτάθλημα.
Πηγή: inpaok.com
«Θα γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ;»

Μάλιστα, το απόσπασμα τιτλοφορείται ως «Θα γράψει ιστορία ο ΠΑΟΚ» και αναφέρεται μεταξύ άλλων πως ο Δικέφαλος θέλει να «σπάσει» την κυριαρχία των ομάδων της πρωτεύουσας, την τελευταία 30ετία.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει το βρετανικό μέσο:

«Καμιά ομάδα εκτός Αθηνών δεν έχει κερδίσει το ελληνικό πρωτάθλημα από το 1988 και μετά. Στις τρεις αυτές δεκαετίες, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ ήταν οι μόνες ομάδες που σήκωσαν το τρόπαιο.

Ωστόσο όλα μπορούν να αλλάξουν τώρα, αφού ο ΠΑΟΚ, που έχει προπονητή τον γιο του Μιρτσέα Λουτσέσκου, Ράζβαν, ξεκίνησε την σεζόν με 13 νίκες και μια ισοπαλία και προπορεύεται με 8 πόντους στον βαθμολογικό πίνακα.

Μπορεί να μην παίζει εκπληκτικό ποδόσφαιρο (φάνηκε και στην παρουσία του στο Europa League, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πολύ αποτελεσματικός στο πρωτάθλημα ως τώρα. Μένει να φανεί αν θα συνεχιστεί η κυριαρχία του και το 2019. Η πρώτη πρόκληση είναι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή (13/1, 19:30) και οι ομάδες της Αθήνας περιμένουν με ανυπομονησία την πρώτη ήττα του πρωτοπόρου».

Διαβάστε ακόμη...