Χαντάβα: «Ομάδα με όραμα και υψηλούς στόχους ο ΠΑΟΚ»

Η διεθνής παίκτρια του Δικεφάλου του Βορρά μιλάει για την έως τώρα πορεία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ, το μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α1, την πρόκληση του κυπέλλου, αλλά και τους λόγους που την έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Πηγή: paok24.com
Χαντάβα: «Ομάδα με όραμα και υψηλούς στόχους ο ΠΑΟΚ»


Η ανακοίνωση της μεταγραφής της από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε «σεισμό» στο χώρο του γυναικείου βόλεϊ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Ο Δικέφαλος του Βορρά και ο Κώστας Αμοιρίδης έκαναν την υπέρβαση και έφεραν στη Θεσσαλονίκη την διεθνή με την εθνική Ελλάδος, Εύα Χαντάβα, η οποία με τις έως τώρα εμφανίσεις της έχει δικαιώσει την επιλογή των ανθρώπων του τμήματος, αφού έχει πάρει στις «πλάτες» της μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριες της, τον ΠΑΟΚ με στόχο να τον οδηγήσουν στα «μεγάλα σαλόνια».

Μπορεί μέχρι στιγμής η ομάδα του ΠΑΟΚ να είναι αήττητη στο πρωτάθλημα και να έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ που είναι επίσης φαβορί για την άνοδο, όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζει τις «ασπρόμαυρες», όπως άλλωστε τονίζει και η Εύα Χαντάβα:

«Τίποτα δεν μπορείς να περιμένεις στο βόλεϊ γιατί πάντα υπάρχουν εκπλήξεις, όμως αισθανόμουν σίγουρη για τα αποτελέσματα που θα έρθουν. Αυτό που δε γνώριζα ήταν η εικόνα που θα είχαμε στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, όμως δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο.

Είναι πλεονέκτημα το γεγονός ότι κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ και έχουμε το πάνω χέρι, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς ήταν ο πρώτος γύρος και το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ήταν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σίγουρα περιμένουμε ένα διαφορετικό παιχνίδι στο δεύτερο γύρο. Εάν προσέχαμε μία φορά στον πρώτο γύρο, στο δεύτερο γύρο θα πρέπει να προσέξουμε δέκα».

Ο Δικέφαλος του Βορρά εκτός από το στόχο της ανόδου που είναι και ο νούμερο 1 στη φετινή λίστα, σε λίγο καιρό θα μπει στη διοργάνωση του κυπέλλου που αποτελεί μία πρόκληση για τις παίκτριες του Δημήτρη Σολκίδη.

«Δεν είναι ο άμεσος στόχος της ομάδας, αλλά πιστεύω πώς μπορούμε να κάνουμε πράγματα στο κύπελλο. Είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα και παιχνίδι με το παιχνίδι δενόμαστε ακόμη περισσότερο. Έτσι πιστεύω πώς μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια ομάδες της Α1 και γιατί όχι να τις κερδίσουμε. Το θετικό είναι ότι έχουμε στα παιχνίδια του κυπέλλου το πλεονέκτημα έδρας, απέναντι στις ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας» αναφέρει η Εύα Χαντάβα και στη συνέχεια αποκαλύπτει τους λόγους που την έκαναν να πει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση που της έγινε από τον ΠΑΟΚ, ώστε να επιστρέψει πάλι πίσω στην Ελλάδα.

«Διαπίστωσα πώς ο ΠΑΟΚ έχει όραμα για το μέλλον. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εμένα ώστε να γυρίσω στην Ελλάδα και σε μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Αυτό φαίνεται από την προσπάθεια του κ. Αμοιρίδη και όλων των παραγόντων του τμήματος και του συλλόγου. Ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε άνετα να παίζει στην Α1. Το έχουμε δείξει έστω και σε φιλικά παιχνίδια, που κερδίσαμε δύο φορές ομάδες της μεγαλύτερης κατηγορίας».

Η χρονιά που έφυγε αφήνει μόνο θετικές αναμνήσεις στην Ελληνίδα αθλήτρια η οποία ελπίζει πώς το 2019 θα είναι ακόμη καλύτερο.

«Είμαι χαρούμενη για την έως τώρα αήττητη πορεία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, αλλά και για την πρόκριση της εθνικής Ελλάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ελπίζω πώς η νέα χρονιά θα φέρει ακόμη περισσότερες επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη...