«Ο Λουτσέσκου, ο Κεσέρου και το όνειρο του πρωταθλήματος»

Από paok24.com: «Ο Λουτσέσκου θέλει έναν Ρουμάνο επιθετικό για να γίνει πράξη το όνειρο του τίτλου για τον ΠΑΟΚ» αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους οι Ρουμάνοι.
Πηγή: paok24.com
«Ο Λουτσέσκου, ο Κεσέρου και το όνειρο του πρωταθλήματος»

Μετά τη φυγή του Πρίγιοβιτς για τη Σαουδική Αραβία, οι Ρουμάνοι ρίχνουν ξανά στο τραπέζι για τον ΠΑΟΚ το όνομα του Κλαούντιου Κεσέρου ο οποίος αγωνίζεται στη Βουλγαρία με τη φανέλα της Λουντογκόρετς.

Στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport.ro, αλλά και των ρουμανικών τηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, γίνεται αναφορά στο ενδιαφέρον που υπήρχε και την περσινή σεζόν από πλευράς ΠΑΟΚ για τον Κεσέρου ο οποίος όμως έμεινε στη Βουλγαρία και μάλιστα επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα της Λουντογκόρετς.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, τόσο ο Λουτσέσκου με τον Δικέφαλο του Βορρά, όσο και ο Κεσέρου με τη Λουντογκόρετς βρίσκονται στην πρώτη θέση των πρωταθλημάτων τους.

Στο ρεπορτάζ φιλοξενούνται δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ που κάνει λόγο για τη μεγάλη «δίψα» που υπάρχει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να λέει:

«Από την πρώτη ημέρα που είμαι εδώ ακούω συνέχεια: Πρωτάθλημα, πρωτάθλημα, πρωτάθλημα».

Στον αντίποδα, ο Κεσέρου «κυνηγάει» μία ιστορική επίδοση στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, αφού στοχεύει να αναδειχτεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος!

Διαβάστε ακόμη...