Επιμένουν για Μίσιτς και ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Νέο δημοσίευμα αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον μέσο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γιόσιπ Μίσιτς.
Πηγή: sdna.gr
Επιμένουν για Μίσιτς και ΠΑΟΚ

Πρόσφατα μέσα από το SDNA είχαμε σημειώσει πως σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Record", o Δικέφαλος, αλλά και η Οσίγιεκ, εξετάζουν την περίπτωση του 24χρονου Κροάτη ποδοσφαιριστή.

Σήμερα, η «ojogo» επανέρχεται στο παραπάνω θέμα, όπου δίνει περισσότερες πληροφορίες. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει, τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Φροζινόνε ήρθαν σε επαφή με τους ανθρώπους της Πορτογαλικής ομάδας, προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί ως δανεικός, με ρήτρα αγοράς το καλοκαίρι.

Μάλιστα σημειώνουν πως αμφότερες οι δυο ομάδες είναι διατεθειμένες να καλύψουν το συμβόλαιο του, ενώ παράλληλα υπογραμμίζουν πως οι παράγοντες της Σπόρτινκ είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον Μίσιτς να φύγει ως δανεικός.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μίσιτς τη φετινή σεζόν φαίνεται ότι δεν υπολογίζεται αρκετά από τον προπονητή του, έχοντας καταγράψει μόλις τρεις συμμετοχές, ωστόσο προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 38 συμμετοχές (32 με τη Ριέκα) και τρία γκολ.

Διαβάστε ακόμη...