«Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τις τουρκικές προτάσεις για Ουάρντα»

Από sdna.gr: Τις προτάσεις των Μπεσίκτας και Φενέρμπαχτσε για τον Αμρ Ουάρντα φέρεται να αρνήθηκε ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ της Τουρκίας.
Πηγή: sdna.gr
«Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τις τουρκικές προτάσεις για Ουάρντα»

Μετά τον Δημήτρη Πέλκα όπου υπάρχουν καθημερινά δημοσιεύματα στην γειτονική χώρα, στο... κάδρο φαίνεται πως μπήκε και ο Αμρ Ουάρντα του ΠΑΟΚ.

Και αυτό διότι σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα ΜΜΕ της Τουρκίας, τόσο η Μπεσίκτας όσο και η Φενέρμπαχτσε, ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του Αμρ Ουάρντα από τον Δικέφαλο.

Μάλιστα όπως σημειώνουν στα εν λόγω άρθρα, οι δυο ομάδες δεν έμειναν μόνο σε απλό ενδιαφέρον αλλά είχαν και συζητήσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι φέρονται να είναι αρνητικοί στην μετακίνηση του.

Χαρακτηριστικά οι Τούρκοι σημειώνουν μεταξύ άλλων ότι: «Η Μπεσίκτας και η Φενέρμπαχτσε, που θα κινηθούν για την ενίσχυση τους στα άκρα, ενδιαφέρονται για τον ίδιο παίκτη. Τον Αμρ Ουάρντα, έναν Αιγύπτιο σταρ που αγωνίζεται στην Ελλάδα. Και οι δύο, ήρθαν σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ, αλλά τα νέα δεν ήταν θετικά. Ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε τις δύο προτάσεις, επειδή δεν ήθελε να χάσει τώρα τον Αιγύπτιο».

Διαβάστε ακόμη...