«Ιβάν, εσύ θα δώσεις το σύνθημα!»

Από inpaok.com: Ο Χρήστος Παπανικολάου, γνωστός στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ ως «Αρχηγός» τοποθετήθηκε μέσα από τα social media για όσα γίνονται στον Δικέφαλο, έστειλε ένα μήνυμα ενότητας και κάλεσε τον Ιβάν Σαββίδη να βγει μπροστά και να δώσει το σύνθημα της αντεπίθεσης!
Πηγή: inpaok.com
«Ιβάν, εσύ θα δώσεις το σύνθημα!»

Αναλυτικά έγραψε τα εξής:

«ΕΣΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ!

Αμφιταλαντεύτηκα αρκετά για το αν πρέπει να μιλήσω τώρα! Είχα μεγάλες αμφιβολίες για το αν θα ωφεληθεί ο Π.Α.Ο.Κ. λέγοντας τα πράγματα με το όνομα τους, αλλά η τροπή που πάνε να πάρουν τα πράγματα, δε μου αφήνει περιθώρια! Πρέπει να πω ότι νιώθω, τώρα που μπορεί να σωθεί η παρτίδα!

Ο Π.Α.Ο.Κ. του Ιβάν Σαββίδη είναι ένα άσυλο! Ένα άσυλο που μπορείς να συναντήσεις κάθε καρυδιάς καρύδι!

Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ καλά, ότι αν χάσουν τη δουλειά τους, δεν είναι ικανοί, ούτε κάλτσες στη λαϊκή να πουλήσουν! Βολεύονται λοιπόν στο μισθουλάκο τους και βγάζουν το σκασμό! Αρκεί να μην ακουστεί το όνομα τους!

Δεν κάνουν όμως σε καμία περίπτωση τη δουλειά τους!

Υπάρχουν άνθρωποι άσχετοι, που όχι μόνο δε νιώθουν από Π.Α.Ο.Κ. αλλά αμφιβάλλω, αν νιώθουν οτιδήποτε! Βρέθηκαν από σπόντα ή από τύχη στο άσυλο αυτό και απολαμβάνουν αφενός μεν τη θαλπωρή του, αφετέρου δε την αίγλη που ακτινοβολεί ο τεράστιος αυτός σύλλογος, επάνω τους!

Υπάρχουν αποτυχημένοι, υπάρχουν γυρολόγοι, υπάρχουν πρώην, νυν και μελλοντικοί ποδοσφαιριστές, που γυροφέρνουν προσπαθώντας να μαζέψουν, ότι πέσει από το τραπέζι του Ιβάν Σαββίδη! Από ψίχουλο, μέχρι φιλέτο! Υπάρχουν καιροσκόποι που πριονίζουν τις καρέκλες, όσων είναι εμπόδιο στις κονόμες τους! Οι μάνατζερ και τσιράκια τους κάνουν πάρτι!

Έφαγαν τον Μίχελ, ευνούχισαν τον Λουτσέσκου και συνεχίζουν ακάθεκτοι, γεμίζοντας τσέπες και κάνοντας όνειρα ακόμα και για τη θέση του προέδρου!

Ετοιμάζονται πάλι να ρίξουν στην λούμπα, του νεαρού φορ που θέλουν να φέρουν, αντί του Μπεργκ (ο οποίος είναι η μοναδική ουσιαστική λύση) με τον Ιβάν που κάθεται και τρώει τον παπά!

Αν δε βγει το πείραμα, το εξιλαστήριο θύμα είναι έτοιμο!

Θα φταίει ο Λουτσέσκου που δεν έκανε 90 νίκες σε 80 αγώνες ή ο Πρίγιοβιτς που,» πήδηξε» από το καράβι! Κάποιος θα φταίει, αλλά όχι αυτοί!

Μόνο που αυτή τη φορά, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Αυτή τη φορά, δεν θα υπάρξει τρύπα να κρυφτούν!

Υπάρχει ο κόσμος, παθολογικά διχασμένος για τις πιο ασήμαντες αφορμές! Με διάθεση να στηρίξει την προσπάθεια της κατάκτησης του πρωταθλήματος μεν, μη γνωρίζοντας όμως,πως ακριβώς! Γεμίσαμε πρόβατα που άγονται και φέρονται, από τον κάθε καραγκιόζη! Άβουλα όντα που δε διστάζουν, να μηδενίσουν την προσφορά του κάθε Πρίγιοβιτς, να σχολιάσουν τη γυναίκα του, την ξαδέρφη του και γενικά να φερθούν με τρόπο που μόνο Π.Α.Ο.Κ. δεν είναι!

Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει εκτιμώ και αναγνωρίζω!

Π.Α.Ο.Κ. σημαίνει κοιτάζω μπροστά και ότι στέκεται σαν εμπόδιο μπροστά μου,το κόβω από τη ρίζα!

Π.Α.Ο.Κ σημαίνει τους παίρνω φαλάγγι όλους! Κοιτάζω πως θα αυξήσω εγώ τη διαφορά από τους διώκτες μου και όχι πως δεν θα τη μειώσουν αυτοί! Αυτοί πρέπει να μας φοβούνται, όχι εμείς! Από πότε οι καθαροί φοβούνται τους γκάνγκστερ;

Από πότε οι λεβέντες, φοβούνται τους σάπιους;

Είστε Π.Α.Ο.Κ. εσείς ρε λιγόψυχοι;

Ξυπνάμε όλοι! Κόσμος, παίκτες, προπονητής και κυρίως εσύ Ιβάν Σαββίδη! Εσύ που πληρώνεις ένα κάρο λεφτά και που είμαι σίγουρος ότι, δεν είσαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα! Μην ακούς κανέναν! Άκου μόνο την λεβέντικη ψυχή σου! Με έργα και στα ίσια! Όχι στα λόγια και μέσω τρίτων! Βγες τώρα μπροστά και δώσε το σύνθημα της αντεπίθεσης! Όλοι δίπλα σου θα είμαστε! Όπως ακριβώς είμασταν και τη βραδιά της κλοπής του Κομίνη! Το πρωτάθλημα αυτό είναι δικό μας! Αρκεί να είμαστε αυτοί που πρέπει! Αρκεί να είμαστε ο Π.Α.Ο.Κ.!»

Διαβάστε ακόμη...