Κωνσταντόπουλος: «Αυτός είναι ο Μπονατίνι που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Από arenafm.gr: Ο τερματοφύλακας της Μίντλεσμπρο, Ντίμης Κωνσταντόπουλος, μίλησε στην εκπομπή «Full επίθεση» και τον ARENA FM 89.4, για την φυγή του Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ, και τον πιθανό αντικαταστάτη του, Λεονάρντο Μπονατίνι, παίκτη της Γουλβς.
Πηγή: arenafm.gr
Κωνσταντόπουλος: «Αυτός είναι ο Μπονατίνι που θέλει ο ΠΑΟΚ»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Λεονάρντο Μπονατίνι: «Τον έχω δει σε αρκετά παιχνίδια τον Μπονατίνι, έβαλε και το πρώτο γκολ της σεζόν πέρυσι, όταν χάσαμε 1-0 από την Γουλβς εκτός έδρας. Είναι παρόμοιος παίκτης με τον Πρίγιοβιτς, και σε σωματότυπο και σε δραστηριότητα. Είναι έξυπνος παίκτης περιοχής, δεν είναι ο γρηγορότερος, αλλά έχει καλά τελειώματα και χρησιμοποιεί και το μυαλό του.

Πέρυσι έπαιξε αρκετά παιχνίδια στη Γουλβς, σε μια ομάδα που έκανε πρωταθλητισμό. Μου άρεσε ότι χρησιμοποιεί το μυαλό του και στα τελειώματα του είναι ψύχραιμος. Είναι παίκτης που βρίσκει εστία. Εξαρτάται βέβαια αυτό από το σε ποια θέση θα χρησιμοποιηθεί. Είναι παίκτης περιοχής, χρειάζεται τροφοδοσία, χρειάζεται στήριξη, αλλά αν ψάχνει να καλύψει το κενό του Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ, τότε ναι, είναι καλή επιλογή.

Έχει χρησιμοποιηθεί και σε άλλες θέσεις, γιατί η Γουλβς έπαιζε με 3-5-2 και έβγαινε ανοιχτά, αλλά μέσα στην περιοχή ήταν πολύ δραστήριος».

Για την επιλογή αντικατάστασης του Πρίγιοβιτς: «Ρίσκο είναι οτιδήποτε αποφασίσει ο ΠΑΟΚ. Εκτός αν είναι τεράστιο όνομα αυτός που θα αντικαταστήσει τον Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ χάνει έναν παίκτη που ήξερε την ομάδα, ήξερε την Ελλάδα και έβαζε γκολ. Αυτός που θα έρθει στη θέση του, θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής».

Για την σύγκριση του Ακπόμ με τον Μπονατίνι: «Ο Ακπόμ είναι πιο δυνατός, θέλει να χρησιμοποιεί χώρους, είναι πιο γρήγορος. Ο Μπονατίνι είναι πιο πολύ εγκεφαλικός παίκτης, έχει καλύτερη τεχνική από τον Ακπόμ, στο κοντρόλ και την πάσα. Είναι διαφορετικό στυλ παίκτη».

Για την Μίντλεσμπρο: «Αισθάνομαι καλά, προπονούμαι καλά, σωματικά δεν έχω προβλήματα, έχω συζητήσει με την ομάδα και επειδή θεωρούν το ίδιο, θα συνεχίσω όσο μπορώ».

Διαβάστε ακόμη...