Σημαντική η απώλεια Πρίγιοβιτς, πιο σημαντική όμως η άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του

Από sdna.gr: Ο Γιώργος Τουρσουνίδης δεν ψάχνει για δικαιολογίες έπειτα από την ήττα του ΠΑΟΚ στην Πάτρα και στέκεται στο θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από αυτό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.
Πηγή: sdna.gr
Σημαντική η απώλεια Πρίγιοβιτς, πιο σημαντική όμως η άμεση εύρεση του αντικαταστάτη του

Σε γενική εικόνα ήταν μη αναμενόμενο το αποτέλεσμα, αλλά και η εμφάνιση της ομάδας. Στο θεσμό του Κυπέλλου περιμένουμε εκπλήξεις, αλλά εδώ φάνηκε η αποχή του ΠΑΟΚ από τις δραστηριότητες του πρωταθλήματος αυτό το χρονικό διάστημα. Και οι κακές καιρικές συνθήκες το προηγούμενο διάστημα στάθηκαν εμπόδιο στην ομάδα, αναφορικά με την προετοιμασία της, όπως άλλωστε σημείωσε και ο Λουτσέσκου, αλλά προσωπικά πιστεύω αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία.

Δικαιολογία άλλωστε δεν μπορεί να υπάρχει,μετά από μία τόσο κακή εικόνα της ομάδας και ένα αρνητικό αποτέλεσμα σε έναν σημαντικό θεσμό για την ομάδα. Αν θέλεις να κάνεις το νταμπλ, που είναι και ο στόχος, θα πρέπει να κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια. Υπάρχει βέβαια και το ελαφρυντικό του επαναληπτικού στην Τούμπα σε 15 μέρες και θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση και θα μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στο γήπεδό του, με τη βοήθεια και του κόσμου.

Δεν μπορώ να μη σταθώ στο θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από αυτό του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τη μεταγραφή του στην ομάδα από τη Σαουδική Αραβία. Γνωρίζω τέτοιες καταστάσεις και είναι κάτι που έχει φέρει αναστάτωση στις τάξεις της ομάδας. Σε όλο τον οργανισμό υπάρχει αντίκτυπος.

Ο Πρίγιοβιτς αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για την ομάδα του ΠΑΟΚ, ήταν ο πρώτος σκόρερ, ήταν αυτός που έβγαλε από τις δύσκολες καταστάσεις που υπήρχαν σε αρκετά ματς. Πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Ποιος όμως θα μπορούσε να αρνηθεί μία τέτοια μεγάλη πρόταση; Η απώλεια του Πρίγιοβιτς είναι σημαντική, όμως θεωρώ πιο σημαντική την γρήγορη εύρεση του αντικαταστάτη του.

Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλου επιπέδου, να πιάνει τα στάνταρ που έπιανε ο Πρίγιοβιτς γιατί ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Πρόκειται για μία νευραλγική θέση και είναι αναγκαίο να βρεθεί άμεσα παίκτης που να μπορεί προσαρμοστεί κατευθείαν και με τις ικανότητες και την ποιότητά του να αφήσει το δικό του στίγμα στην ομάδα.

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, δεν πρέπει σε καμιά περίπτωση να υπάρξει πανικός και γκρίνια. Μπορεί να υπάρχει στεναχώρια, αλλά από την άλλη όταν είσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρεις να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις. Και ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Η ομάδα πρέπει να είναι πανέτοιμη σε όλους τους τομείς για τον δεύτερο γύρο που ξεκινάει, ώστε να φτάσει στο τέλος και να υλοποιήσει τον μεγάλο στόχο του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου.

Ο ΠΑΟΚ έχει και την ομάδα και τις ικανότητες να πάρει το νταμπλ και υπάρχει αισιοδοξία για αυτό. Όπως έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια, νομίζω ότι ήρθε η ώρα για την κατάκτηση του νταμπλ. Υπάρχει προβληματισμός, αλλά σε καμία περίπτωση να μην υπάρξει πανικός. Μέσα από συζήτηση, να βρεθεί τι έφταιξε, ποια ήταν τα λάθη και να συνεχίσουν οι παίκτες με μεγαλύτερη σοβαρότητα γιατί έχει να διαβεί έναν πολύ δύσκολο δρόμο.

Διαβάστε ακόμη...