Ο Ντρέιμοντ Γκριν «αποθεώνει» τον Χάτσερ του ΠΑΟΚ! (pics)

Από sdna.gr: Το βίντεο της χθεσινής εμφάνισης του Γουίλιαμ Χάτσερ στα social media, έφερε την απάντηση από τον star των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Ντρέιμοντ Γκριν!
Πηγή: sdna.gr
Ο Ντρέιμοντ Γκριν «αποθεώνει» τον Χάτσερ του ΠΑΟΚ! (pics)

Ο γκαρντ του ΠΑΟΚ, έκανε μία εξαιρετική εμφάνιση στη χθεσινή νίκη επί της Χάποελ Χολόν, έχοντας 26 πόντους και 5/6 τρίποντα. Ο ίδιος «ανέβασε» το βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του από χθες, γράφοντας... «νιώθω καλά, νιώθω υπέροχα, ζω καλύτερα... Ευλογία! Ευχαριστώ» και τα σχόλια στην ανάρτηση στο Instagram, ήταν πολλά.

Αυτά που ξεχώρισαν όμως ήταν αυτά του... Ντρέιμοντ Γκριν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς! Ο σταρ του ΝΒΑ, ο οποίος κατάγεται από Σάγκινο του Μίτσιγκαν, γνωρίζει τον Χάτσερ (που έχει καταγωγή από το Φλιντ του Μίτσιγκαν που απέχει περίπου 40 χιλιόμετρα από το Σάγκινο) από παλιά και βλέποντας το βίντεο με τα επιτεύγματά του φίλου του, δεν το άφησε ασχολίαστο!

«Κατέβα τότε κάτω από αυτούς τους ανθρώπους» έγραψε χιουμοριστικά ο Γκριν, με τον Χάτσερ να απαντάει «έχει μείνει ακόμα μερική βενζίνη στο ντεπόζιτο», με το διάλογο να συνεχίζεται από πλευράς τους τρις πρωταθλητή ΝΒΑ!

«Συνέχισε έτσι! Στείλε όταν επιστρέψεις αδερφέ!» με τον Χάτσερ να του λέει... «χωρίς αμφιβολία! Το ξέρεις ήδη!».

Δείτε παρακάτω τη δημοσίευση και το σχετικό διάλογο...

 

Διαβάστε ακόμη...