"Θέλει να τον κρατήσει η Γκιμαράες..."

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ κινείται για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής και σήμερα στον Τύπο της Πορτογαλίας, υπήρχε δημοσίευμα για ενδιαφέρον του "Δικεφάλου" για τον Ματέους Ολιβέιρα.
Πηγή: paok24.com
"Θέλει να τον κρατήσει η Γκιμαράες..."

Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο PAOK24, ο εν λόγω παίκτης, αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Βιτόρια Γκιμαράες από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, έχοντας να επιδείξει μέχρι στιγμής φέτος 11 συμμετοχές στην Primeira Liga και στο Κύπελλο, μετρώντας κι ένα γκολ.

Οι Πορτογάλοι, υποστήριζαν νωρίτερα πως ο 24χρονος μέσος, βρίσκεται στη λίστα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, ωστόσο πριν από λίγη ώρα νέο δημοσίευμα στην χώρα και συγκεκριμένα της ιστοσελίδας "guimaraesdigital.com" σημειώνει πως η Γκιμαράες δεν είναι θετική στο ενδεχόμενο να χάσει τον παίκτη.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η Γκιμαράες θέλει να κρατήσει τον παίκτη μέχρι και το καλοκαίρι σίγουρα, όπως προβλέπει η συμφωνία της με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με φόντο τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...