Άνοιξε ο φάκελος Μπεργκ για ΠΑΟΚ!

Από inpaok.com: Η μετακίνηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ίτιχαντ βρίσκεται στο τελικό της στάδιο (δείτε εδώ) και ο ΠΑΟΚ έχει εκκινήσει ήδη τις επαφές για την εξεύρεση του αντικαταστάτη του.
Πηγή: inpaok.com
Άνοιξε ο φάκελος Μπεργκ για ΠΑΟΚ!

Ψηλά στην λίστα του Δικεφάλου είναι ο Μάρκους Μπεργκ, με τους ανθρώπους της ομάδας να... ψάχνουν τις πιθανότητες για να ντύσουν τον φορ της Αλ Αχλί στα «ασπρόμαυρα».

Μάλιστα ο Μάριο Μπράνκο είχε σήμερα μια πρώτη επαφή με την πλευρά του συλλόγου από το Κατάρ, θέλοντας να διερευνήσει αρχικά τις προθέσεις του, στην πιθανότητα παραχώρησης.

Παράλληλα θα υπάρξει και σχετική επαφή με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, που είναι γνωστό ότι θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα, για να διευκρινιστούν και οι δικές του προθέσεις.

Υπενθυμίζεται βέβαια ότι ο Μπεργκ έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο στο Κατάρ, καθώς αμείβεται με 3.4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει το... ψάξιμο για τον Σουηδό και στην συνέχεια θα ασχοληθεί με τα οικονομικά δεδομένα μιας πιθανής μεταγραφής για να αποφασίσει αν θα προχωρήσει.

Στο τραπέζι υπάρχει και η ρήτρα του Παναθηναϊκού, που είναι ενεργή και προβλέπει την καταβολή 5 εκατομμυρίων ευρώ στους πράσινους, για πώληση του σε άλλη ελληνική ομάδα.

Έτσι δεν είναι απίθανο να επιλεγεί η λύση του δανεισμού αρχικά, εφόσον ο Δικέφαλος αποφασίσει να προχωρήσει την υπόθεση του Μπεργκ, για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Διαβάστε ακόμη...