Η καλύτερη φετινή επίδοση στα τρίποντα (infographic)

Από paokbc.gr : Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Hapoel Holon με 92-77 για την 10η αγωνιστική του Basketball Champions League κάνοντας ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Πηγή: paokbc.gr
Η καλύτερη φετινή επίδοση στα τρίποντα (infographic)

Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί των Ισραηλινών, ήταν για άλλη μια φορά φέτος η ευστοχία του από την περιφέρεια, καθώς τελείωσε τον αγώνα με 14/21 τρίποντα, σουτάροντας με 66.7%!

Η συγκεκριμένη επίδοση αποτελεί την κορυφαία της φετινής διοργάνωσης στα 152 παιχνίδια που έχουν διεξαχθεί! Η δεύτερη κορυφαία επίδοση ανήκει στην Telekom Baskets Bonn και επιτεύχθηκε στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής με... θύμα τον ΠΑΟΚ. To 66.7% με το οποίο τελείωσε ο ΠΑΟΚ τον αγώνα με την Hapoel Holon, αποτελεί την 3η καλύτερη επίδοση που έχει επιτευχθεί φέτος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα (Basketball Champions League, Euroleague, Eurocup), με την Bayern να έχει 18/26 τρίποντα (69.2%) σε αγώνα με αντίπαλο την Darussafaka και την Lokomotiv Kuban να έχει 8/10 τρίποντα (80%) στο παιχνίδι με την Tofas Bursa.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να σουτάρει με το καλύτερο ποσοστό σε όλη τη διοργάνωση με το εξαιρετικό 46%, ποσοστό που είναι το καλύτερο που συναντάμε στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε ακόμη...