ΠΑΟΚ: Ένας από τους τρεις θα έρθει στην Τούμπα!

Απο sportime.gr: Η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ ολοκληρώθηκε και πλέον ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του. Το Sportime έχει το ρεπορτάζ για τους τρεις παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο των Θεσσαλονικέων...
Πηγή: sportime.gr
ΠΑΟΚ: Ένας από τους τρεις θα έρθει στην Τούμπα!

Πρώτο φαβορί αυτή τη στιγμή είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός επιθετικός της Αλ Αΐν έχει ανέβει στην πρώτη θέση της λίστας του Δικεφάλου και πολλοί στην ΠΑΕ υποστηρίζουν τη συγκεκριμένη επιλογή αφού είναι μια σίγουρη λύση και πιο προσιτή οικονομικά.

Κάποιες άλλες περιπτώσεις, που εξέταζαν οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν και ο Μπεργκ θεωρείται από τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ο παίκτης που μπορεί άμεσα να βοηθήσει και να δώσει λύσεις στην ομάδα, η οποία χρειάζεται σέντερ φορ.

Η ΑΛ Αΐν δεν θα σταθεί εμπόδιο στη συγκεκριμένη υπόθεση αφού αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα ενώ και ο παίκτης επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, με τις απαιτήσεις του να κυμαίνονται κοντά στα 1.300.000€.

Ο Μπεργκ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος παίκτης της Αλ Αΐν με 10 γκολ σε 11 συμμετοχές στην Gulf League τη στιγμή που είναι δεδομένη επιθυμία της οικογένειάς του για επιστροφή στην Ελλάδα.

Δεύτερη επιλογή είναι ο Φακούντο Φερέιρα της Μπενφίκα. Στον Δικέφαλο ανέφεραν στην αρχή πως δεν ενδιαφέρονται για τον παίκτη καθώς είναι πολύ ακριβή περίπτωση όμως τις τελευταίες ώρες έχει αναθερμανθεί το ενδιαφέρον για τον επιθετικό των «Αετών» και εξετάζεται σοβαρά αυτή η λύση.

Ο 26χρονος Αργεντίνος φέτος δεν έχει πολλές συμμετοχές στην Πορτογαλία ενώ στο παρελθόν με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει πετύχει 60 γκολ σε 115 συμμετοχές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime ο ΠΑΟΚ κοιτάει σοβαρά και την περίπτωση του Κλαούντιου Κεσέρου.

Ο 32χρονος Ρουμάνος φέτος έχει 20 γκολ σε 33 συμμετοχές με την Λουντογκόρετς ενώ πέρσι είχε συνολικά 28 γκολ σε 42 ματς.

Για όλες αυτές τις περιπτώσεις ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει θετική άποψη όμως αν ο ΠΑΟΚ καθυστερήσει να συμφωνήσει με κάποιον από αυτούς τους παίκτες, είναι πιθανό να υπάρξει τελικά κι άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που θα απασχολήσει.

Ζητούμενο είναι οι Θεσσαλονικείς να αντικαταστήσουν άμεσα τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς καθώς η μάχη του φετινού πρωταθλήματος αναμένεται «καυτή» στο υπόλοιπο της σεζόν.

Διαβάστε ακόμη...