«Αν ήμουν Πρίγιοβιτς, δεν θα πήγαινα»

Από thessports.gr:Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και συμπατριώτης του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, Σλάτζαν Σπάσιτς, μίλησε στον Arena Fm για το ενδεχόμενο της μεταγραφής του πρώτου, δίνοντας την δική του συμβουλή.
Πηγή: thessports.gr
«Αν ήμουν Πρίγιοβιτς, δεν θα πήγαινα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την περίπτωση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Μέχρι σήμερα δεν είχε υπογράψει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ, είναι σε συζητήσεις, αλλά αν ήμουν στη θέση του Πρίγιοβιτς, ακόμη και για τόσα πολλά χρήματα, δεν θα πήγαινα. Είναι παίκτης που έχει πολλά χρόνια ακόμη ποδόσφαιρο. Το τι θα κάνει θα το αποφασίσει αυτός, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, πηγαίνει για πρωτάθλημα δεν πρέπει να τον αφήσει τώρα. Είναι δύσκολο να παίζεις ποδόσφαιρο σε τέτοιες χώρες και βλέπω πως τέτοιοι παίκτες αντέχουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα εκεί, μετά φεύγουν. Υπάρχει ακόμη ένας παίκτης στην Αλ Ιτιχάντ, που είναι από την Σερβία. Ο Πέσιτς. Αυτός υπέγραψε για έξι μήνες και τώρα φεύγει. Τώρα που είναι σε πολύ καλή κατάσταση ο Πρίγιοβιτς, αν πάρει νταμπλ ο ΠΑΟΚ και αυτός βάλει ακόμη 10-15 γκολ, θα έχει ακόμη μεγαλύτερη αγοραστική αξία. Θέλω να μείνει στη Θεσσαλονίκη, να τελειώσει τη σεζόν εδώ. Είμαστε σε καλό δρόμο, έχουμε καλούς παίκτες, καλή ομάδα. Έχουμε έναν Πρόεδρο που στηρίζει τους πάντες. Γνώμη μου είναι πως ο Πρίγιοβιτς πρέπει να μείνει στον ΠΑΟΚ ακόμη έξι μήνες».

Για τον Νέναντ Κρίστισιτς: «Είναι πολύ καλός παίκτης, είναι αμυντικό χαφ, αριστεροπόδαρος. Στις προηγούμενες ομάδες που έπαιξε έδειξε καλά στοιχεία, έχει ουσία, και μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ πολύ. Είναι μια πολύ καλή μεταγραφή».

Διαβάστε ακόμη...