«Σκοπός» ήταν η εμπειρία...

Από acpaok.gr: Μετά τη συμμετοχή τους στο «1st Basketball Christmas Tournament», το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Παλατάκι, οι παγκορασίδες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ είχαν την ευκαιρία να πλουτίσουν τις μπασκετικές τους εμπειρίες, συμμετέχοντας στο τουρνουά του Ν. Σκοπού Σερρών.
Πηγή: acpaok.gr
«Σκοπός» ήταν η εμπειρία...

Τα κορίτσια μας, με τελικό απολογισμό μία νίκη και τρεις ήττες, γύρισαν πίσω «πλουσιότερες» από παραστάσεις που θα τις χρειαστούν στη συνέχεια.

Παρ' όλο που το τουρνουά απευθυνόταν σε αθλήτριες γεννηθείσες 2004-2005, ο ΠΑΟΚ συμμετείχε και με αθλήτριες γεννηθείσες το 2006 και το 2007, όταν άλλες ομάδες συμμετείχαν με αθλήτριες γεννηθείσες το 2003, όπως με πέντε αθλήτριες γεννηθείσες το 2003 συμμετείχε ο Ολυμπιακός.

Η Ακαδημία του ΠΑΟΚ, η οποία είναι γεμάτη από τίτλους και διατηρεί τα αγωνιστικά συστήματα σε πρώτη γραμμή, γνωρίζει ότι σε αυτές τις ηλικίες, το ζητούμενο δεν είναι η διάκριση, αλλά οι αγωνιστικές εμπειρίες που θα αποκομίσουν οι νεαρές αθλήτριες.

Απούσα από το τουρνουά η Εύα Κουμαντσιώτη, η οποία συμμετείχε στο τουρνουά «Πέτρος Καπαγέρωφ» στην Αρναία, στο οποίο έδωσαν το παρόν επίλεκτες αθλήτριες που στελεχώνουν τις νεαρές ηλικιακές εθνικές ομάδες.

Διαβάστε ακόμη...