Μπεργκ: «Δεν πρέπει να κλείνεις καμία πόρτα»

Από thessports.gr: Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο Μάρκους Μπεργκ αναφέρθηκε στα κατά καιρούς σενάρια που τον θέλουν ως μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, αλλά και του Ολυμπιακού.
Πηγή: thessports.gr
Μπεργκ: «Δεν πρέπει να κλείνεις καμία πόρτα»

Ένα απόσπασμα:

Θα επέστρεφες στην Ελλάδα για λογαριασμό του τριφυλλιού ή κάποιας από τις άλλες ελληνικές ομάδες;

Ποτέ δεν ξέρεις, στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κλείνεις καμία πόρτα. Φυσικά πέρασα φανταστικά, όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι με τον Παναθηναϊκό, αλλά επίσης και η ζωή στην Ελλάδα για εμένα και την οικογένεια μου ήταν ευχάριστη. Επίσης έχουμε σπίτι εκεί και πηγαίνουμε όποτε έχουμε χρόνο, έχουμε στενή σχέση με την Ελλάδα. Ποτέ δεν μπορείς να πεις ναι ή όχι στο να γυρίσεις πίσω και να παίξεις εκεί. Έχω άλλη μια χρονιά εδώ και μετά θα δω τι επιλογές έχω και τι θέλει η οικογένεια μου. Η απόφαση θα παρθεί το καλοκαίρι.

Τον τελευταίο μήνα ακούγεται συνέχεια ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση για την απόκτηση σου τον Γενάρη. Οι περισσότεροι φίλοι του Ολυμπιακού το έχουν βέβαιο. Εσύ τι έχεις να πεις για αυτό;

Τι να πω...δεν είναι ανάγκη να μιλήσω για τις φήμες. Φυσικά σέβομαι τον Ολυμπιακό είναι μία μεγάλη ομάδα αλλά έπαιζα για χρόνια στον Παναθηναϊκό και η σχέση μου με την ομάδα είναι πολύ ιδιαίτερη, είναι κάτι που θα κρατήσω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Όπως είπα δεν πρέπει ποτέ να λες όχι και να μην κλείνεις καμία πόρτα. Όλοι γνωρίζουν όμως ότι τα συναισθήματα που έχω για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δυνατά.

Διαβάστε ακόμη...