Μεταγραφικές ανάγκες που... προέκυψαν

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ καλπάζει στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή, έχοντας φροντίσει να δείξει στην πράξη σε 14 αγωνιστικές έως τώρα την αγωνιστική του ανωτερότητα.
Πηγή: paok24.com
Μεταγραφικές ανάγκες που... προέκυψαν

Το μυστικό του Δικεφάλου είναι η επιλογή του να στηριχτεί στο περσινό του πρότζεκτ, διατηρώντας τον ίδιο προπονητή, αλλά και τον βασικό του κορμό.

Αν στον ΠΑΟΚ ήταν 100% στο χέρι τους κάτι παρόμοιο θα ήθελαν να συμβεί και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, η οποία από μόνη της είναι μία χρονική στιγμή για λιγότερο και πιο στοχευμένες κινήσεις.

Ωστόσο, στον Δικέφαλο καλούνται να καλύψουν μεταγραφικά κενά που δημιουργήθηκαν για διάφορους λόγους.

Ο τραυματισμός του Βέρνμπλουμ, με τον οποίο ο Σουηδός από τον οποίο η ομάδα περίμενε πολλά, δημιουργεί ένα μεγάλο κενό στα χαφ, αποτελώντας μία μεταγραφική προτεραιότητα.

Σε αυτή την μέχρι πριν λίγο καιρό Νο1 ανάγκη της ομάδας ήρθε να προστεθεί και το μεγάλο μεταγραφικό θέμα με το μέλλον του Πρίγιοβιτς.

Στο σημερινό ραντεβού Σαββίδη-Πρίγιοβιτς θα ξεκαθαρίσει αν θα αποχωρήσει τελικά ο Σέρβος από την ομάδα.

Αν ο ηγέτης του Δικεφάλου δεν καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα στην περίπτωση του 28χρονου φορ, τότε ο ΠΑΟΚ αναγκαστικά καλείται να κινηθεί και για επιθετικό.

Προσθήκη που μαζί με αυτή στα χαφ που έγινε ακόμα μεγαλύτερη από τον τραυματισμό Βέρνμπλουμ, προέκυψαν και σίγουρα θα πρέπει να καλυφθούν όχι μόνο άμεσα γιατί υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά, αλλά και πολύ εύστοχα.

Διαβάστε ακόμη...