Επιστροφή στις νίκες..

Από basketa.gr : Την Χάποελ Χολόν θα υποδεχθεί στο κλειστό της Πυλαίας ο ΠΑΟΚ (08/01, 19.30), στοχεύοντας στην επιστροφή του στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Πηγή: basketa.gr
Επιστροφή στις νίκες..

Το συγκρότημα του Ηλία Παπαθεοδώρου, με 44%, έχει το καλύτερο ποσοστό ευστοχίας από όλες τις υπόλοιπες ομάδες φέτος στο Basketball Champions League.

-Η Χάποελ Χολόν κέρδισε την προηγούμενη -και μοναδική- αναμέτρησή της απέναντι στον ΠΑΟΚ, στο BCL, με 72-68. Πρόκειται, μάλιστα, για την καλύτερη αμυντική επίδοσή της στην ιστορία της στη διοργάνωση.

-Οι Ισραηλινοί είναι η μοναδική ομάδα που έχει φέτος κατά μέσο όρο ποσοστό ευστοχίας τουλάχιστον 50% στα δίποντα, 40% στα τρίποντα και 80% στις βολές.

Φιλ Γκος, που είναι ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΟΚ φέτος που έχει σκοράρει τουλάχιστον 20π. σε δύο διαφορετικά ματς, είχε στο πρώτο παιχνίδι επί ισραηλινού εδάφους 23π.

-Ο Κόρεϊ Ουέλντεν σκόραρε τουλάχιστον 20π. στα τελευταία δύο παιχνίδια του στο Basketball Champions League, ενώ στα προηγούμενα έντεκα δεν είχε καταφέρει να «σπάσει» το φράγμα των είκοσι πόντων.

Διαβάστε ακόμη...