Στον…αέρα το Ελπίδες – ΠΑΟΚ! (9/1)

Από karditsasportiva.gr: Στον ...αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το παιχνίδι των Ελπίδων Καρδίτσας με τον ΠΑΟΚ για την εξ'αναβολής 5η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών, αναμέτρηση που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου.
Πηγή: karditsasportiva.gr
Στον…αέρα το Ελπίδες – ΠΑΟΚ! (9/1)

Ο αγώνας που είχε αναβληθεί στις 18 Νοεμβρίου λόγω βροχόπτωσης που μετέτρεψε σε «λίμνη» το γήπεδο της Φαναρίου, πολύ πιθανό να οδηγηθεί σε νέα αναβολή, μιας και οι καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών έχουν καταστήσει όλους τους αγωνιστικούς χώρους των διαθέσιμων για διεξαγωγή αγώνα εθνικών κατηγοριών γηπέδων του Ν. Καρδίτσας ως ακατάλληλους.

Το χιόνι δεν έχει λιώσει ακόμη, καλύπτοντας την επιφάνεια των γηπέδων και μάλιστα έχει παγώσει, με τις θερμοκρασίες (και) τις επόμενες ημέρες να είναι αρκετά κάτω του μηδενός στην Καρδίτσα.

Ήδη οι Ελπίδες σε συνεργασία με την ΕΠΣΚ και επικοινωνία με την ΕΠΟ καθιστούν γνωστές τις επικρατούσες συνθήκες στην Καρδίτσα προκειμένου το ματς να οδηγηθεί σε (νέα) αναβολή, κατάσταση που δύσκολα θα αλλάξει αν αναλογιστεί κανείς τη «Σοφία» που μας άφησε και τον «Τηλέμαχο» που «σαρώνει».

Διαβάστε ακόμη...