Στο “ραντάρ” του ΠΑΟΚ και ο Μπέριτς! (vid)

Από sfina.gr: Ένας ακόμα παίκτης που βρίσκεται στην λίστα του ΠΑΟΚ για την αντικατάσταση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, είναι ο Ρόμπερτ Μπέριτς της Σεντ Ετιέν, που όλα δείχνουν ότι αποχωρεί από την γαλλική ομάδα.
Πηγή: sfina.gr
Στο “ραντάρ” του ΠΑΟΚ και ο Μπέριτς! (vid)

Το sfina.gr σας παρουσιάζει μια ακόμα επιλογή που έχει ο Δικέφαλος, σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ.

Πρόκειται για τον Σλοβένο σέντερ φορ της Σεντ Ετιέν, που προτάθηκε ξανά στον ΠΑΟΚ πριν από λίγες μέρες για δεύτερη φορά, μετά από το καλοκαίρι. Ο Μπέριτς βρίσκεται εκτός πλάνων της γαλλικής ομάδας, που αναζητά ήδη άλλον επιθετικό και έχει ειδοποιήσει ήδη τον παίκτη να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μπέριτς μετράει 25 γκολ σε 71 εμφανίσεις με την Σεντ Ετιέν την τελευταία τριετία, ενώ έχει περάσει και από Ραπίντ Βιέννης, Στουρμ Γκρατς, Μάριμπορ, Άντερλεχτ και Ιντερμπλοκ Λιουμπλιάνας.

Για τον 27χρονο οι "στεφανουά" ζητούν 3.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του, ωστόσο υπάρχει και η ευελιξία του δανεισμού με οψιόν αγοράς με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει το συμβόλαιο του. Ο Μπέριτς αμοίβεται ετησίως με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 600.000 ευρώ, πράγμα που σημαίνει ότι ο Δικέφαλος σε περίπτωση που τον αποκτήσει δανεικό μπορεί να πληρώσει το 100% του συμβολαίου του.

Ο Σλοβένος επιθετικός είναι μια περίπτωση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αφού τον γνωρίζουν από το καλοκαίρι.

Πρώτος στόχος παραμένει ο Φακούντο Φερέιρα για τον Δικέφαλο, που έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον του στην Μπενφίκα, αλλά και προς τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή...

Διαβάστε ακόμη...