Και στο βάθος... το Κύπελλο

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ προετοιμάζεται για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και σήμερα το μεσημέρι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα επιστρέψουν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.
Πηγή: paok24.com
Και στο βάθος... το Κύπελλο

Το παιχνίδι με την Παναχαΐκή είναι σε πρώτο πλάνο, με τον ΠΑΟΚ να ψάχνει το πρώτο, αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού, την Τρίτη (8/1 17:00) στην Πάτρα, κόντρα σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, καταστρώνει τα πλάνα του για αυτό το παιχνίδι, έχοντας να αντιμετωπίσει συγκεκριμένες δυσκολίες, με τον Χατσερίδη να είναι εκτός, ενώ ο Ακπόμ χθες έκανε ζέσταμα με την ομάδα και στην συνέχεια δούλεψε στο γυμναστήριο προκειμένου να γίνει ομαλά η επανένταξή του στις προπονήσεις, με τον Άγγλο πάντως να μπαίνει σήμερα στο πρόγραμμα, την ώρα που υπάρχει και το θέμα του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος και σήμερα δεν θα δώσει το παρών στην προπόνηση.

Το ευχάριστο για τον Λουτσέσκου, είναι ότι πλέον τόσο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, όσο και ο Δημήτρης Πέλκας έχουν επιστρέψει και θα τους έχει κανονικά στη διάθεση του, ενώ αύριο αναμένεται να γνωστοποιηθεί η αποστολή για τον αγώνα της Τρίτης.

Διαβάστε ακόμη...