«Καίγονται» στην Αλ Ιτιχάντ! (pics)

Από paok24.com: Με 6 βαθμούς στο πρώτο μισό της σεζόν, ασφαλώς η Αλ Ιτιχάντ βρίσκεται σε μια κατάσταση... πανικού ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, από τη στιγμή που η απευθείας σωτηρία απέχει εννέα βαθμούς και η θέση που οδηγεί σε αγώνα πλέι οφ με τον τέταρτο της δεύτερης κατηγορίας, οχτώ...
Πηγή: paok24.com
«Καίγονται» στην Αλ Ιτιχάντ! (pics)

Όπως ενημερωθήκατε χθες από το PAOK24, η διοίκηση της Αλ Ιτιχάντ έχει ήδη ξοδέψει 10 εκατομμύρια ευρώ για να ενισχύσει το ρόστερ του Σλάβεν Μπίλιτς με τους Σεκού Σανόγκο και Μαρσέλο Γκρόε, είναι έτοιμη να δώσει άλλα 20 για τους Γκάρι Ροντρίγκες και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και διατεθειμένη να ξοδέψει μέχρι και 80 εκατομμύρια συνολικά προκειμένου να αποφύγει το... μοιραίο!

Οι Σανόγκο και Γκρόε ενσωματώθηκαν πάντως στις προπονήσεις της Αλ Ιτιχάντ, με τον Μπίλιτς να επιθυμεί διακαώς ωστόσο να συμβεί κάτι τέτοιο άμεσα και με τους Ροντρίγκες, Πρίγιοβιτς. Ο λόγος, είναι πολύ απλός!

Την ερχόμενη Πέμπτη 10 Ιανουαρίου, οι "κιτρινόμαυροι" θα αγωνιστούν στην έδρα της Αλ Κουαντίσιγια στην πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, με το περιθώριο για απώλεια βαθμών να είναι γι΄ αυτούς... μηδενικό! Με δεδομένο λοιπόν πως τόσο ο Ροντρίγκες όσο και ο Πρίγιοβιτς βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα όντας ενεργοί με Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ όλο το προηγούμενο διάστημα, είναι σχεδόν δεδομένο πως ο Μπίλιτς θα τους χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι της Πέμπτης, εφόσον τους έχει στη διάθεσή του!

Από εκεί και πέρα, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της Αλ Ιτιχάντ για το πρωτάθλημα θα είναι το εντός έδρας παιχνίδι με την Αλ Γουάχντα στις 26 Ιανουαρίου, διάστημα στο οποίο ο Μπίλιτς θα έχει τον χρόνο να ενσωματώσει καλύτερα στην ομάδα του όλους τους νέους ποδοσφαιριστές που θα του αγοράσουν οι παντοδύναμοι οικονομικά επιτελείς του συλλόγου!

Διαβάστε ακόμη...