Προτάθηκε (και αρέσει) ο Φακούντο Φερέιρα!

Από sfina.gr: Το θέμα της μεταγραφής του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν έχει κλείσει οριστικά, ωστόσο στον ΠΑΟΚ σκοπεύουν να κινηθούν γρήγορα και ένας από τους παίκτες που έχει μεγάλη "πέραση" στην Τούμπα είναι ο Φακούντο Φερέιρα!
Πηγή: sfina.gr
Προτάθηκε (και αρέσει) ο Φακούντο Φερέιρα!

Ο 27χρονος Αργεντίνος επιθετικός αγωνίζεται στην Μπενφίκα, ενώ μέχρι το καλοκαίρι έπαιζε στην Σαχτάρ Ντόνετσκ και πριν την Ουκρανία πέρασε από Νιουκάστλ, Βελέζ Σάρσφιλντ και Μπάνφιλντ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sfina.gr το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φερέιρα κρατάει από το καλοκαίρι, όταν έμεινε ελεύθερος από την Σαχτάρ, αλλά η περίπτωση του ήταν πολύ "αλμυρή" και εν τέλει προτίμησε να αγωνιστεί στην Μπενφίκα. Στην Λισαβόνα όμως τα πράγματα δεν κυλούν ομαλά για τον Αργεντίνο (με ιταλικό διαβατήριο) φορ, αφού έχει αγωνιστεί μόλις σε επτά παιχνίδια ως τώρα στην σεζόν.

Την περσινή σεζόν, πέτυχε 30 γκολ σε 42 αγώνες με την φανέλα της ομάδας από το Ντόνετσκ, αλλά δεν τα βρήκε με την διοίκηση του ουκρανικού συλλόγου και αποχώρησε.

Ο ίδιος μάνατζερ που πρότεινε πριν έξι μήνες τον Φερέιρα, επανέφερε το όνομα του στην "θύμηση" του Μάριο Μπράνκο, μιας που αναζητά ομάδα που να αγωνίζεται. Η πρόταση έχει να κάνει με δανεισμό του παίκτη έως το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς

Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Μπενφίκα με την Ρουί Βιτόρια, δεν φαίνεται να αλλάζει και πολλά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία για τον Φερέιρα ενδιαφέρθηκε ο Ολυμπιακός πριν πάρει τον Σολδάνο, ενώ βρίσκεται στην λίστα των Νις, Μπεσίκτας και ιταλικών συλλόγων.

Για τον Φακούντο Φερέιρα υπάρχει άριστη άποψη από τον Μάριο Μπράνκο, αλλά για τις δυνατότητες του παίκτη γνωρίζει πολύ καλά και ο Ράζβαν Λουτσέσκου.

Σίγουρα ο Αργεντίνος φορ δεν είναι η μόνη λύση για την γραμμή κρούσης και αναμένονται άμεσα οι εξελίξεις...

Διαβάστε ακόμη...