Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Από inpaok.com:Η πρόταση της Αλ Ιτιχάντ για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έχει... ανάψει φωτιά στον ΠΑΟΚ, δεδομένου ότι το συμβόλαιο που προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον Σέρβο επιθετικό είναι... μυθικό, χωρίς όμως ακόμη να υπάρχει οριστική συμφωνία.
Πηγή: inpaok.com
Τα δεδομένα για Πρίγιοβιτς

Πρόθεση των ανθρώπων του Δικεφάλου είναι να μην παραχωρηθεί ο Σέρβος επιθετικός των «ασπρόμαυρων», ο οποίος όμως έχει δελεαστεί από την πρόταση των Σαουδαράβων, με τους επιτελείς του ΠΑΟΚ να έχουν κάνει ήδη μια κουβέντα με τον 28χρονο ποδοσφαιριστή, προκειμένου να πειστεί και να παραμείνει.

Παράλληλα στον Πρίγιοβιτς χορηγήθηκε διήμερη άδεια, προκειμένου με καθαρό μυαλό να πάρει την απόφασή του και για τον λόγο αυτό απουσιάζει από την προπόνηση του Δικεφάλου το Σάββατο (5/1).

H πρόθεση των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για παραμονή του Πρίγιοβιτς, είναι δεδομένη, έτσι εξαντλούν όλες τις πιθανότητες προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν τον Σέρβο επιθετικό να μείνει στον Δικέφαλο, έχοντας προετοιμαστεί παράλληλα για όλα τα ενδεχόμενα.

Όσον αφορά την πρόταση των Σαουδαράβων, το γεγονός ότι υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, δείχνει ότι οι άνθρωποι της Αλ Ιτιχάντ δεν προτείνουν άμεση καταβολή των 10 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι που δίνει το πάνω χέρι στον Δικέφαλο.

Διαβάστε ακόμη...