Θα παλέψει με ό,τι έχει

Από paok24.com: Μετά από μία πολύ δύσκολη εβδομάδα εξωαγωνιστικά, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και οι παίκτες του, θέλουν σήμερα στο «Βενετόκλειο» να πάρουν τη νίκη, στο παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Basket League.
Πηγή: paok24.com
Θα παλέψει με ό,τι έχει

Με το οικονομικό πρόβλημα να είναι στο μυαλό όλων, με τον Γιανίκ Μορέιρα να έχει αποχωρήσει ήδη και τον Ντάριους Γκάρετ στη Θεσσαλονίκη λόγω ίωσης, ο ΠΑΟΚ καλείται να βγάλει το καλό του πρόσωπο σήμερα στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου και να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα.

Τα δεδομένα πριν το παιχνίδι, σαφώς και δεν είναι υπέρ του. Η ομάδα ταξίδεψε στη Ρόδο χωρίς σέντερ, με ψηλούς τον Μαργαρίτη, τον Χρυσικόπουλο και από εκεί και πέρα τον... Τζόουνς και τον Τέπιτς. Ο Γκος είναι στην αποστολή και αναμένεται να αγωνιστεί, αλλά μετά τη μικροεπέμβαση που έκανε στον αστράγαλο, η κατάσταση του αποτελεί ερωτηματικό...

Δίπλα στην ομάδα στο «Βενετόκλειο» αναμένεται να είναι και φίλοι του ΠΑΟΚ από τη Ρόδο, οι οποίοι κάθε χρόνο είναι εκεί. Σήμερα, παίκτες και Παπαθεοδώρου, ίσως να τους έχουν ανάγκη λίγο παραπάνω.

Ο Κολοσσός μπορεί να είναι ουραγός, αλλά έχει στοχεύσει το σημερινό παιχνίδι και μετά από όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα για τον ΠΑΟΚ, το κίνητρο του μεγαλώνει κι άλλο. Με τον Κώστα Φλεβαράκη στον πάγκο του, κάποιες αλλαγές στο ρόστερ (Κάρτερ, Τσούπκοβιτς) έχει βελτιώσει την εικόνα του τις τελευταίες εβδομάδες και μετά την εντός έδρας νίκη επί του Ρεθύμνου, την προηγούμενη αγωνιστική, πάλεψε ως το τέλος, αλλά έχασε με 73-70 στο Περιστέρι.

Σε μια τέτοια συγκυρία για τον ΠΑΟΚ στη ρακέτα, ο Κολοσσός έχει έναν πολύ ποιοτικό σέντερ για το επίπεδο του, όπως ο Μαυροειδής που αποτελεί πολύ σημαντικό άξονα στην επίθεση. Βέβαια, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, στην άμυνα μπορεί να αποδειχθεί κενό για την ομάδα του, με τα πολλά κοντά σχήματα που θα χρησιμοποιήσει αναγκαστικά ο Παπαθεοδώρου.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Πουρσανίδης Γ., Ψαριανός και Παντελίδης.

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 15.15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2.

Διαβάστε ακόμη...