Διαψεύδει ο Κατσαρής τις φήμες για συνάντηση με Σαββίδη…για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Από  g-point.gr: Αναφορικά με το οικονομικό πρόβλημα που προέκυψε-υπήρχε εδώ και καιρό-στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και οδήγησε τους παίκτες να απέχουν από την προπόνηση της Τρίτης, υπήρξαν πληροφορίες που μιλούσαν για παραίνεση στους καλαθοσφαιριστές να περιμένουν επικοινωνία που θα επιδιωχθεί το Σάββατο ανάμεσα σε Κατσαρή και Ιβάν Σαββίδη, μήπως και το αφεντικό της ΠΑΕ επέμβει για να δώσει λύση.
Πηγή: g-point.gr
Διαψεύδει ο Κατσαρής τις φήμες για συνάντηση με Σαββίδη…για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Άλλωστε ο Πρέλεβιτς φρόντισε να ενημερώσει πλήρως τον πρόεδρο του ΑΣ με τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, ως μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ να παίζει σημαντικό ρόλο στην...γέφυρα σωτηρίας. Πριν από λίγες ώρες ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο, με τον Ιβάν Σαββίδη-τουλάχιστον από πλευράς του-για να μιλήσουν για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ!

Σε επαφή που είχε πριν από λίγο το g-point, με τον αντιπρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Δημοκράτη Παπαδόπουλο, μας καθησύχασε λέγοντας ότι λύση θα βρεθεί και άμεσα για το τμήμα του μπάσκετ, χωρίς ωστόσο να θελήσει να αναφερθεί με λεπτομέρειες για το ποια θα είναι αυτή η λύση...

Διαβάστε ακόμη...