Η πραγματική ερμηνεία όσων είπε ο Πρέλεβιτς στους παίκτες

Από sdna.gr: «Σας εγγυώμαι ότι κανείς δε θα χάσει λεφτά από τον ΠΑΟΚ» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, στην πρόσφατη συζήτηση με την ομάδα με αφορμή το οικονομικό πρόβλημα.
Πηγή: sdna.gr
Η πραγματική ερμηνεία όσων είπε ο Πρέλεβιτς στους παίκτες

Από τη στιγμή που βγήκαν προς τα έξω τα γεγονότα της Πρωτοχρονιάς με την κουβέντα για το οικονομικό αντί προπόνησης, έχουν ξεκινήσει να κυκλοφορούν διάφορα σενάρια, τόσο για αυτά που ειπώθηκαν, όσο και για διάφορες ομάδες που φέρονται να θέλουν παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιλώντας στους παίκτες της ομάδας, εγγυήθηκε ότι κανείς δε θα χάσει χρήματα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε πως όποιος δε μπορεί να υποστεί κάποιες καθυστερήσεις στις πληρωμές, να το πει απευθείας στη διοίκηση.

«Οκτώ χρόνια δεν έχει χάσει κανείς λεφτά από τον ΠΑΟΚ. Σας το λέω εγγυημένα ότι κανένας σας δε θα χάσει χρήματα από τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε κάποια χρήματα αλλά μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις. Αν κάποιος δε μπορεί να υποστηρίξει μια καθυστέρηση, θέλουμε να έρθει και να μας το πει.

Αν κάποιος από εσάς έχει βιοποριστικό πρόβλημα, μπορεί να έρθει να μας το πει και να βρούμε μία λύση» ήταν αυτά που είπε ο πρόεδρος ΚΑΕ στους παίκτες στη συζήτηση της Τρίτης.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Πρέλεβιτς ούτε είπε (και ούτε θα μπορούσε να πει προφανώς) στους παίκτες ότι είναι ελεύθεροι να φύγουν...

Σε πείσμα όσων έχουν ακουστεί-γραφτεί από την Πρωτοχρονιά και μετά, οι παίκτες έχουν δείξει κατανόηση κι έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, ενώ όσον αφορά το «ενδιαφέρον» από διάφορες ομάδες, η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική, από τα σενάρια...

Μέχρι στιγμής, δεν έχει έρθει πρόταση για κάποιον Έλληνα, ενώ για τους ξένους σε τέτοιες καταστάσεις, τα πράγματα είναι ρευστά. Στην περίπτωση των Ελλήνων μάλιστα, ο κανονισμός του πρωταθλήματος είναι τέτοιος που δεν επιτρέπει άλλη αλλαγή, αφού κάθε ομάδα έχει δικαίωμα να πάρει έναν παίκτη που έχει ξεκινήσει σε άλλη ελληνική ομάδα κι επίσης, από κάθε ομάδα μπορεί να φύγει μόνο ένας παίκτης, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ, αυτό έγινε με τον Νώντα Παπαντωνίου και τον Πανιώνιο, οπότε σενάριο... Ολυμπιακού για τον Αντώνη Κόνιαρη τώρα, δε μπορεί να έχει βάση, σύμφωνα με τον κανονισμό.

Γενικά, ο Μπάνε Πρέλεβιτς μιλάει πάντα ξεκάθαρα και αυτό έγινε κατανοητό και από τους παίκτες στην πρόσφατη κουβέντα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι πολύ συγκεκριμένος όταν έχει να πει κάτι, παρά τα όσα προσπαθούν να περάσουν διάφοροι... «καλοθελητές».

Το οικονομικό, είναι το Νο1 πρόβλημα στον ΠΑΟΚ αυτήν τη στιγμή, αλλά η πραγματικότητα απέχει αρκετά, από τα διάφορα σενάρια που γράφονται-λέγονται από χθες το μεσημέρι και μετά...

Διαβάστε ακόμη...