Προτεραιότητα ο Γιαννούλης, καμία συμφωνία με Σταφυλίδη

Από sdna.gr: Τα μεταγραφικά σενάρια ολοένα και φουντώνουν, με τους Δημήτρη Γιαννούλη και Κώστα Σταφυλίδη να μπαίνουν στο πλάνο. Τι ακριβώς ισχύει με τους δυο ποδοσφαιριστές, οι αντιδράσεις του ΠΑΟΚ στις φήμες επιστημονικής φαντασίας.
Πηγή: sdna.gr
Προτεραιότητα ο Γιαννούλης, καμία συμφωνία με Σταφυλίδη

Δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού Τύπου έκαναν λόγο για επιστροφή του Κώστα Σταφυλίδη στον ΠΑΟΚ και για... δήθεν προφορική συμφωνία του Έλληνα αμυντικού με τους ανθρώπους του Δικεφάλου προκειμένου να επανέλθει στην Τούμπα το προσεχές καλοκαίρι. Δημοσιεύματα και φήμες που προκάλεσαν... γέλιο στα γραφεία της Μ. Ασίας καθώς δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Σταφυλίδης μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στο SDNA, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας λόγω των καλών σχέσεων αλλά επί της ουσίας δεν έχει τεθεί ποτέ πρόταση από την πλευρά του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό του. Μπορεί το συμβόλαιο του να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής να έχει το δικαίωμα να διαπραγματεύεται από 1η Ιανουαρίου με οποιαδήποτε ομάδα εκφράσει ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν υπάρχει καμία εμπλοκή -για την ώρα- από τον ΠΑΟΚ.

Στις τάξεις του Δικεφάλου έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Δημήτρη Γιαννούλη, ο δανεισμός του οποίου στον Ατρόμητο ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Η παρουσία του 23χρονου αριστερού μπακ στο Περιστέρι έχει αφήσει άκρως ικανοποιημένους τους «ασπρόμαυρους», οι οποίοι έβαλαν φρένο και στις... ορέξεις της Ρεν για την αγορά του.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σαββίδης είχε τοποθετηθεί δημοσίως με φόντο την άρνηση του ΠΑΟΚ στα 2,2 εκατ. ευρώ των Γάλλων, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως δεν πωλείται και θα τα πουν το καλοκαίρι, περιμένοντας τον Γιαννούλη να επιστρέψει από τον δανεισμό του και να ενσωματωθεί εκ νέου στο ρόστερ του Δικεφάλου.

Είναι σαφές πως προτεραιότητα των ανθρώπων του ΠΑΟΚ στην παρούσα φάση είναι ο Γιαννούλης, ο οποίος παρακολουθείται στενά από τον Δικέφαλο που ποντάρει πολλά πάνω του για την στελέχωση του αριστερού άκρου της άμυνας δεδομένου πως και ο δανεισμός του Αλίν Τόσκα από την Μπέτις ολοκληρώνεται τους επόμενους μήνες.

Διαβάστε ακόμη...