ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια στηρίζουν το Charity Idols (pics)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω του "PAOK Action" προσφέρει τη φανέλα του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο​ και του Δημήτρη Λημνιού, στηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο το "Charity Idols". Στο ίδιο πλαίσιο και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος προσφέρει τα παπούτσια του.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Βιεϊρίνια στηρίζουν το Charity Idols (pics)

Το κοινωνικό της πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς προσφέρει την υπογεγραμμένη φανέλα του Χοσέ Ανχέλ Κρέσπο και του Δημήτρη Λημνιού, ώστε να στηρίξει οικονομικά όσους το έχουν ανάγκη.

Το γεγονός έγινε γνωστό από τα Social Media και την επίσημη σελίδα του Charity Idols, το οποία αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK Action στέκονται και φέτος δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών ( Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) και προσφέρουν τις φορεμένες και υπογεγραμμένες φανέλες του Δημήτρη Λημνιού και Χοσε Ανγχελ Κρεσπο. Τώρα στην 5η τελευταία μεγάλη γιορτινή δημοπρασία στο www.charityidols.gr. Καλή χρονιά με υγεία!!!".

Το ίδιο έκανε και ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος συνεχίζει να στηρίζει την δράση και την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών.

"Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιειρίνια συνεχίζει την στήριξη του στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης των τεσσάρων παιδιών ( Ασπασίας, Μυρτώς, Άγγελου, Γιώργου) και προσφέρει τα φορεμένα personalized και υπογεγραμμένα παπούτσια του", αναφέρει χαρακτηριστικά στα Social Media.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμη...