«Δίνουν τα χέρια στα 10 εκατομμύρια ευρώ Γαλατασαράι και Αλ Ιτιχάντ για Ροντρίγκες»

Από sdna.gr: Στην επικαιρότητα των τουρκικών ΜΜΕ βρίσκεται ο Γκάρι Ροντρίγκες, με την Γαλατασαράι και την Αλ Ιτιχάντ να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία.
Πηγή: sdna.gr
«Δίνουν τα χέρια στα 10 εκατομμύρια ευρώ Γαλατασαράι και Αλ Ιτιχάντ για Ροντρίγκες»

Στο στόχαστρο της Αλ Ιτιχάντ έχει μπει ο Γκάρι Ροντρίγκες, η οποία έκανε μάλιστα πρόταση ύψους 8 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία ωστόσο αρνήθηκαν οι άνθρωποι της Γαλατασαράι.

Όπως αναφέρει ΜΜΕ της Τουρκίας, στην «Τζιμ Μπομ» κοστολογούν τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στα 12 εκατομμύρια ευρώ, με τις διαπραγματεύσεις να συνεχίζονται.

Μάλιστα, άνθρωποι της ομάδας από τη Σαουδική Αραβία αναμένεται να ταξιδέψουν τις επόμενες ημέρες στην γειτονική χώρα, με το deal να κλείνει, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Το ρεπορτάζ της "fanatik.com.tr" αναφέρει χαρακτηριστικά πως: "Ο Ροντρίγκες κάνει πλούσια της Γαλατασαράι, με 10 εκατομμύρια ευρώ", ενώ σημειώνει πως ο Ροντρίγκες έχει συμφωνήσει σε όλα και απομένει μόνο η θετική απάντηση της ομάδας του.

Τα συγκεκριμένα μεταγραφικά σενάρια, μόνο ασυγκίνητο δεν αφήνουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος... κοιτάει από τη γωνία, καθώς η συγκεκριμένη υπόθεση τον ενδιαφέρει άμεσα, δεδομένου ότι διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης που ανέρχεται στο 20%.

Έτσι, αν τελικά οι δύο πλευρές δώσουν τα χέρια, ο Δικέφαλος αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξης περίπου των 2-2.500.00 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη...