«Η Νέα Τούμπα σήμα κατατεθέν όλης της Βόρειας Ελλάδας»

Από paokday.gr: O πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στην εφημερίδα "Sportday" τους παίκτες που ξεχωρίζει από τον "Δικέφαλο του Βορρά", αλλά αναφέρθηκε και στη Νέα Τούμπα.
Πηγή: paokday.gr
«Η Νέα Τούμπα σήμα κατατεθέν όλης της Βόρειας Ελλάδας»

Διαβάστε τα σημεία της συνέντευξης  στα οποία αναφέρεται τον ΠΑΟΚ:

Ποια η γνώμη σας για την πορεία του ΠΑΟΚ;
Όταν ένας άνθρωπος που έχει περάσει από μια ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μην έχει αισθήματα. Υπάρχουν στιγμές που θα με ακολουθούν, για όλη μου τη ζωή. Η είσοδος της οικογένειας Σαββίδη, θα φτάσει τον ΠΑΟΚ στο σημείο που οραματίζονται όλοι. Τα όνειρα και οι βλέψεις που δημιουργεί ο οργανισμός, της ομάδας θα αλλάξει το status.

Τι θα φέρει η Νέα Τούμπα;
Αυτά είναι έργα πνοής, και θα πρέπει να ξεπεραστούν όσο πιο γρήγορα όποια θέματα δημιουργηθούν για να γίνει το γήπεδο. Η Νέα Τούμπα θα είναι το σήμα κατατεθέν, όχι μόνο του ΠΑΟΚ, αλλά και ολόκληρης της Βόρειας Ελλάδας.

Ποιoν παίκτη ξεχωρίζετε από τον ΠΑΟΚ;
Ο ΠΑΟΚ βασίζεται στο σύνολο και όχι στα άτομα, θα ήταν άδικο να μην αναγνωρίσουμε την καλή απόδοση του Πασχαλάκη. Την σταθερότητα του Βαρέλα στο κέντρο της άμυνας, να μην αναγνωρίσουμε την εξέλιξη του Πέλκα, που παίζει σε μια δύσκολη θέση όπου έχουν περάσει μεγαθήρια (π.χ. Κούδας). Τον Πρίγιοβιτς, που είναι πολυτέλεια για μια ομάδα να έχει παίκτη με τέτοια ποσοστά, και τέλος τπον φυσικό ηγέτη της ομάδας τον Βιεϊρίνια που εμπνέει τους πάντες με την παρουσία του.

Διαβάστε ακόμη...