Κερδίζει πόντους ο Αλ Τάαμαρι

Από sportime.gr: Η περίπτωση του Μούσα Αλ Τάαμαρι κερδίζει όλο και περισσότερες συμπάθειες στις τάξεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.
Πηγή: sportime.gr
Κερδίζει πόντους ο Αλ Τάαμαρι

Ο Ιορδανός που κάνει πράγματα και θαύματα στην Κύπρο και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού αρέσει στην Τούμπα.

Οι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν προχωρήσει ακόμη σε κάποια μορφή πρότασης προς τον ΑΠΟΕΛ αλλά ερευνούν την περίπτωση του ακραίου επιθετικού που έχει πολλά από τα στοιχεία αυτά που αναζητεί ο ΠΑΟΚ σε αυτήν την μεταγραφική περίοδο, ένας ΠΑΟΚ που θέλει παίκτες με φιλοδοξίες και με μεταπωλιτική αξία.

Ο ΑΠΟΕΛ έχει αρκετά υψηλές οικονομικές απαιτήσεις και οι Κυπελλούχοι Ελλάδας θέλουν να είναι σίγουροι πως αξίζει να επενδύσουν στον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή για μία θέση στην οποία δεν έχουν προτεραιότητα για την ενίσχυση τους.

Ο Αλ Ταμαάρι είναι ένας ταχύτατος αριστεροπόδαρος εξτρέμ με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και πολύ καλή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ικανότητά του στο έναν εναντίον ενός καθώς έχει τα στοιχεία εκείνα ώστε να δημιουργήσει υπεραριθμία στο αντίπαλο μισό.

Στην Κύπρο μιλούν για έναν ποδοσφαιριστή που εάν πάρει την ευκαιρία του σε ένα ακόμη καλύτερο πρωτάθλημα μπορεί να κάνει τη διαφορά και να εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Φέτος, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής έχει 19 συμμετοχές με επτά γκολ και μία ασίστ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αποτελώντας ακρογωνιαίο λίθο του συνόλου του Πάολο Τραμετζάνι.

Ο νεαρός εξτρέμ , ο οποίος θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ασιατικού ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει στο Ασιατικό Κύπελλο με την Εθνική της Ιορδανίας τον Γενάρη και αναμένεται να συγκεντρώσει αρκετά βλέμματα γύρω από το πρόσωπό του.

ΧΑΦ ΚΑΙ ΧΑΤΣΕΡΙΔΗΣ

Από εκεί και πέρα ο νέος Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ, Μάριο Μπράνκο συνεχίζει να τσεκάρει περιπτώσεις μέσων για να βρεθεί αυτός που θα καλύψει το κενό που άφησε ο Πόντους Βέρνμπλουμ με τον τραυματισμό του χωρίς ακόμη να έχει ξεχωρίσει μία περίπτωση. Την ίδια στιγμή ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει ομάδα για τον Χατσερίδη ώστε να γλιτώσει απο το υψηλό συμβόλαιο του και να κυνηγήσει άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών.

Διαβάστε ακόμη...