Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 2,2 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεν για τον Γιαννούλη

Από sdna.gr: Στο στόχαστρο της Ρεν έχει μπει ο Δημήτρης Γιαννούλης, με τον ΠΑΟΚ να λέει «όχι» σε πρόταση 2,2 εκατομμυρίων ευρώ που κατέθεσαν οι Γάλλοι.
Πηγή: sdna.gr
Ο ΠΑΟΚ απέρριψε πρόταση 2,2 εκατομμυρίων ευρώ της Ρεν για τον Γιαννούλη

Η γαλλική ομάδα προσέγγισε τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να αποκτήσει τον αριστερό μπακ που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο, Δημήτρη Γιαννούλη.

Μάλιστα, το ενδιαφέρον μετατράπηκε και σε επίσημη πρόταση, με τους ανθρώπους της Ρεν να δίνουν 2,2 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, η απάντηση του Δικεφάλου ήταν αρνητική, δείγμα πως ποντάρουν πολλά στην εξέλιξή του και πως μετά το τέλος της σεζόν, υπολογίζεται από τους "ασπρόμαυρους".

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρεν δεν είναι διατεθειμένη να παρατήσει τόσο εύκολα την συγκεκριμένη υπόθεση, επιστρέφοντας σύντομα με νέα πρόταση, ύψους περίπου 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, δείχνοντας την θέληση που υπάρχει ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 23χρονος μπακ, πραγματοποιεί μία από τις καλύτερες χρονιές του με τη φανέλα του Ατρομήτου, έχοντας 18 συμμετοχές μέχρι τώρα και μετρώντας πέντε ασίστ, κάτι που κάνει αρκετές ομάδες να... γλυκοκοιτάζουν την περίπτωσή του.

Διαβάστε ακόμη...