"Τα περισσότερα λάθη έγιναν στο τέλος"

Από paok24.com: Ο Σέρβος τα έδωσε όλα έχοντας 10 πόντους και 6 ριμπάουντ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο δεκάλεπτο, δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον Ολυμπιακό και ήρθε η ήττα.
Πηγή: paok24.com
"Τα περισσότερα λάθη έγιναν στο τέλος"

Ο Τέπιτς μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, αρχικά για αυτό που άλλαξε στα τελευταία επτά λεπτά και ο ΠΑΟΚ έμεινε πίσω... «Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά στα πρώτα τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έγιναν τα περισσότερα λάθη παρότι προηγηθήκαμε στις αρχές του. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα πολύ υψηλού επιπέδου, έχει εμπειρία και λύσεις για να μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπαιξε στο επίπεδο που αρμόζει σε μια ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα».

Όσο για τη μεγάλη διαφορά στα ριμπάουντ και αν αυτή έπαιξε τον πιο καθοριστικό ρόλο: «Δεν ήταν ο πιο καθοριστικός λόγος για την ήττα. Ωστόσο ο Ολυμπιακός είχε παίκτες όπως ο Μιλουτίνοφ, ο Πρίντεζης, ο Παπανικολάου που κινούνται όπως πρέπει κοντα στο καλάθι. Ήταν πολύ σημαντική η απουσία του Γκάρετ και το γεγονός ότι ο Μαργαρίτης επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα. Ένας σημαντικός τομέας ήταν ότι στα μέσα της 4ης περιόδου πήραμε πολλές λανθασμένες επιλογές και στην άμυνα και στην επίθεση και ουσιαστικά εκεί κρίθηκε» απάντησε ο Τέπιτς.

Διαβάστε ακόμη...