Τα λένε οι διαιτητές για την ατζέντα της συνάντησης με ΕΠΟ, θετικό κλίμα για να αρχίσει το πρωτάθλημα

Από sdna.gr: Τη Δευτέρα θα υπάρξει σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA επικοινωνία ανάμεσα στους διαιτητές της Superleague για να καθοριστεί η ατζέντα της συνάντησης με ΕΠΟ και ΚΕΔ. Θετική διάθεση για να λήξει η αποχή...
Πηγή: sdna.gr
Τα λένε οι διαιτητές για την ατζέντα της συνάντησης με ΕΠΟ, θετικό κλίμα για να αρχίσει το πρωτάθλημα

Την επόμενη Παρασκευή 4 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η κρίσιμη συνάντηση αντιπροσωπείας των διαιτητών (και βοηθών) της Superleague με την ΚΕΔ, την ΕΠΟ, την Επιτροπή Παρακολούθησης και τη Superleague για το θέμα της αποχής, μετά τη μαφιόζικη επίθεση στον Θανάση Τζήλο.

Πληροφορίες του SDNA αναφέρουν ότι αύριο (31/1) θα υπάρξει επικοινωνία ανάμεσα στους διαιτητές για να καθοριστεί η ατζέντα της συζήτησης και να οριστικοποιηθούν τα θέματα που θα τεθούν επί τάπητος.

Είναι δεδομένο ότι θα δοθεί βάρος στην προστασία των διαιτητών, οι οποίοι θα απαιτήσουν να σταματήσει το μπούλινγκ που γίνεται με τις δηλώσεις των παραγόντων, κάθε φορά που θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τεθεί επί τάπητος και το θέμα των δημοσιευμάτων που τους στοχοποιούν.

Από εκεί και πέρα πάντως στις τάξεις των διαιτητών υπάρχει θετική διάθεση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα άμεσα, αρκεί βέβαια να πάρουν τις απαραίτητες εγγυήσεις και να ακούσουν αυτά που θέλουν από την Ομοσπονδία, τους παράγοντες της Superleague και την επιτροπή διαιτησίας.

Διαβάστε ακόμη...