Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Βαρέλα

Από novasports.gr: Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τον Φερνάντο Βαρέλα, προκειμένου να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας και να παραμείνει και τα επόμενα χρόνια στην Τούμπα.
Πηγή: novasports.gr
Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τον Βαρέλα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Αφρικανός παίκτης είναι θετικός στο ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας του με τον "Δικέφαλο" του Βορρά, όμως για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Οι ιθύνοντες των κυπελλούχων Ελλάδος ετοιμάζουν πρόταση για νέο συμβόλαιο με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τις 900 χιλιάδες ευρώ, ενώ η χρονική διάρκειά του θα είναι για 2+1 χρόνια.

Από την πλευρά του, ο παίκτης φέρεται να έχει στα χέρια του μια εξαιρετική πρόταση από ομάδα της Τουρκίας, η οποία τον έχει κάνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη στο τέλος της σεζόν, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές χρονικό διάστημα, καθώς οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θέλουν να τελειώσει άμεσα το θέμα, έτσι ώστε να προχωρήσουν τα θέματα των υπόλοιπων ανανεώσεων.

Αν ο Βαρέλα κάνει δεκτή τη πρόταση της τουρκικής ομάδας, τότε δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει προσπάθεια για την παραχώρησή του εντός Ιανουαρίου, από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της ομάδας και να μη χαθεί ο παίκτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη...