Η ιδιαίτερη αναφορά της FIFA στον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Η ιδιαίτερη μνεία της FIFA στα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα.
Πηγή: sdna.gr
Η ιδιαίτερη αναφορά της FIFA στον ΠΑΟΚ

Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα έκανε σήμερα η FIFA αναφορικά με τις ομάδες που έκαναν αίσθηση με τα αποτελέσματα τους και μέσα σε αυτές, συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος έχει πραγματοποιήσει μια απίστευτη επίδοση από τον περασμένο Μάρτιο μέχρι και σήμερα, καθώς μετράει μόνο νίκες, εκτός από την πρόσφατη ισοπαλία που έκανε με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Έτσι, η FIFA στάθηκε στην τρομερή επίδοση του ΠΑΟΚ, όπου μεταξύ άλλων σημείωσε: «Τους 55 από τους 57 βαθμούς που μπορούσε να πάρει κέρδισε ο ΠΑΟΚ, σε ένα απίστευτο ρεκόρ μετά την τρίτη διαδοχική ήττα του τον περασμένο Μάρτιο (σ.σ. ο συντάκτης αναφέρεται στον μηδενισμό του Δικεφάλου στα ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ).

Σε αυτήν την πορεία, ο ΠΑΟΚ έχει ως ξεχωριστούς πρωταγωνιστές τον διεθνή Έλληνα τερματοφύλακα Αλέξανδρο Πασχαλάκη, τον Βραζιλιάνο Λέο Ζαμπά, τον διεθνή Έλληνα επιτελικό μέσο, Δημήτρη Πέλκα και τον Σέρβο διεθνή επιθετικό, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο ΠΑΟΚ είναι 8 βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και ελπίζει να αφήσει την Αθήνα χωρίς τον τίτλο του πρωταθλητή για πρώτη φορά μετά το 1988».

Διαβάστε ακόμη...