Σκέψεις για ξένους διαιτητές παντού!

Από thessports.gr: Ανάμεσα σε όσα συζητήθηκαν στην Γ.Σ. του συναιτερισμού, ήταν και το θέμα της αποχής των διαιτητών με τους εκπροσώπους των ομάδων να ρίχνουν σκέψεις για ξένους διαιτητές σε όλα τα παιχνίδια αν συνεχιστεί η αποχή.
Πηγή: thessports.gr
Σκέψεις για ξένους διαιτητές παντού!

Κρίσιμη αναμένεται να είναι η συνεδρίαση των διαιτητών στις 4 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν την αποχή τους, στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας τους για την επίθεση στον Τζήλο.

Η Super League αναμένει με μεγάλη αγωνία την απόφαση των διαιτητών, καθώς σε περίπτωση που θα συνεχιστεί η αποχή τότε θα προβεί σε «δανεισμό» ξένων διαιτητών, προκειμένου να μην υπάρξει εκ νέου καθυστέρηση.

Το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, μετά το τέλος του συμβουλίου:

«Καταλαβαίνουμε τους διαιτητές και την απόφασή τους για αποχή. Παρ' όλα αυτά το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί. Πιστεύω πως θα δείξουν κατανόηση και δεν θα συνεχίσουν να απέχουν. Αν το κάνουν ωστόσο, θα αναγκαστούμε να φέρουμε ξένους. Θα περιμένουμε ως τις 4 Ιανουαρίου, όταν θα ανακοινώσουν τη συνέχεια της δράσης τους και αναλόγως θα κινηθούμε κι εμείς σαν ομάδες και σαν συνεταιρισμός» τόνισε ο παράγοντας του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε ακόμη...