Αρνητικός ο Χατσερίδης για Καραμπάγκ

Από sdna.gr: Το όνομα του Εβγέν Χατσερίδη, εμπλέκεται σε αρκετά μεταγραφικά σενάρια, αφού εκτός της Ντιναμό Κιέβου και της Σαχτάρ Ντόνετσκ, οι Ουκρανοί βάζουν στο... παιχνίδι και την Καραμπάγκ.
Πηγή: sdna.gr
Αρνητικός ο Χατσερίδης για Καραμπάγκ

Το σενάριο της μετακόμισης του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΟΚ στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο, δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες, αφού από το περιβάλλον του 31χρονου στόπερ προκύπτει ότι ούτε κρούση υπάρχει από την Καραμπάγκ, αλλά ούτε και ο Χατσερίδης, δείχνει «ζεστός» στο ενδεχόμενο μετακόμισης του εκεί.

Ο Χατσερίδης είναι δυσαρεστημένος από τον χρόνο συμμετοχής του στον ΠΑΟΚ, κάτι που έχει εκφράσει και δημόσια με δηλώσεις του αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αναφορικά με το μέλλον του στους «ασπρόμαυρους».

Πρόθεση του έμπειρου αμυντικού του Δικεφάλου, είναι να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Ουκρανίας παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει για τον ίδιο οι δύο μεγάλοι σύλλογοι της πατρίδας του, απορρίπτοντας όμως και την προοπτική της Καραμπάγκ, αφού το επίπεδο του πρωταθλήματος στο Αζερμπαϊτζάν δεν καλύπτει τα «θέλω» του.

Διαβάστε ακόμη...