Συνέλευση για τη 15η αγωνιστική

Από inpaok.com: Σήμερα (28/12) στις 12:00 θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της Super League, με βασικό θέμα τον ορισμό της 15ης αγωνιστικής, η οποία αναβλήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο (22-23/12), λόγω της αποχής των διαιτητών για την επίθεση και τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου.
Πηγή: inpaok.com
Συνέλευση για τη 15η αγωνιστική

Η αρχική σκέψη ήταν η αγωνιστική να προγραμματιστεί εμβόλιμα (όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ), ενδεχόμενο όμως το οποίο βρίσκει αντίθετη τη NOVA, η οποία με επιστολή που απέστειλε το περασμένο Σάββατο (22/12), ζητά να συνεχιστεί κανονικά η ροή του πρωταθλήματος και να οριστεί η αναβληθείσα αγωνιστική το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου, όταν έχει προγραμματιστεί να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα.

Το συνδρομητικό κανάλι ζήτησε να ξεπεραστούν στην πράξη τα όποια τυπικά ζητήματα του ΚΑΠ και το ΔΣ της Super League «να πράξει κάθε τι αναγκαίο» προκειμένου να συνεννοηθούν οι αρμόδιοι φορείς και να αποκλειστεί η όποια εμβόλιμη αγωνιστική.

Κοινή αντίληψη με τη NOVA αναφορικά με τον ορισμό της αναβληθείσας 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φαίνεται πως έχει η ΕΡΤ, που επίσης εμφανίζεται αντίθετη στο ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια μεσούσης της εβδομάδας. Η συνδρομητική τηλεόραση έχει προτείνει ως ημερομηνίες τα τριήμερο 5-7 Ιανουαρίου ή 12-14/1, όμως επί του θέματος θα αποφασίσει η Λίγκα στο σημερινό (28/12) έκτακτο διοικητικό συμβούλιο.

Σύμφωνα με την πρόταση της NOVA και με δεδομένο ότι οι διαιτητές θα επανεκτιμήσουν τη στάση τους στις 4 Ιανουαρίου 2019, το πιθανότερο σενάριο είναι η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί το τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος, το οποίο θα συνεχιστεί κανονικά και θα περατωθεί μια εβδομάδα αργότερα από τον αρχικό προγραμματισμό.

Διαβάστε ακόμη...