Φαβορί ο Ψάρρας

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ στη... μετά Στάνκου εποχή.
Πηγή: paok24.com
Φαβορί ο Ψάρρας

Ο Ρουμάνος τεχνικός αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά με την απόφαση για την απομάκρυνση του να έχει ληφθεί εδώ και αρκετές ημέρες, ειδικότερα και μετά τις διαδοχικές ήττες από τον Ολυμπιακό για το League Cup και το πρωτάθλημα.

Άλλωστε, όπως είχε επισημάνει και ο Κώστας Παϊσιάδης σε δηλώσεις του στο PAOK24 οι αποφάσεις για τις αλλαγές είχαν «κλειδώσει» και θα ανακοινώνονταν σταδιακά με την αρχή να γίνεται με την απομάκρυνση του Στάνκου και τη συνέχεια να αφορά την ενίσχυση του ρόστερ.

Η διοίκηση του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με Έλληνες και ξένους προπονητές προκειμένου να καταλήξει σε οριστική συμφωνία για τον άνθρωπο που θα αντικαταστήσει τον Στάνκου στον «ασπρόμαυρο» πάγκο.

Τα ονόματα που «ακούγονται» από την ελληνική αγορά είναι αυτά των Θανάση Ψάρα, Στέλιου Καζάζη και Κώστα Αρσενιάδη, τριών τεχνικών που δεν δεσμεύονται με συμβόλαιο με κάποια ομάδα.

Ταυτόχρονα, πάντα υπάρχει «ανοιχτή γραμμή» και με ξένους προπονητές, με τον ΠΑΟΚ να αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση προκειμένου η ομάδα να παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Ο Θανάσης Ψάρας δείχνει για την ώρα πάντως να έχει προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, με τα πράγματα να ξεκαθαρίζουν άμεσα.

Διαβάστε ακόμη...