Ανανεώνει ο Κρέσπο, προς συμφωνία και με Βαρέλα!

Από sdna.gr: Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να «δέσουν» στην Τούμπα το κορυφαίο κεντρικό δίδυμο αμυντικών του πρωταθλήματος και προχωρούν τις συζητήσεις για τις ανανεώσεις Κρέσπο και Βαρέλα!
Πηγή: sdna.gr
Ανανεώνει ο Κρέσπο, προς συμφωνία και με Βαρέλα!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου αλλά και τις ανανεώσεις παικτών στο ρόστερ του ΠΑΟΚ.

Μία από τις πρώτες υποθέσεις που αναμένεται να κλείσουν σύντομα στον Δικέφαλος είναι αυτή της ανανέωσης του Χοσέ Άνχελ Κρέσπο, κάτι που σας είχε ενημερώσει πρόσφατα το SDNA.

Ωστόσο υπάρχουν πλέον εξελίξεις στο θέμα του Κρέσπο, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι δυο πλευρές τα έχουν βρει οριστικά σε... όλα και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος ώστε ο Κρέσπο να ανανεώσει για τα επόμενα δυο χρόνια!

Την ίδια ώρα όμως, οι συζητήσεις προχωρούν και με την πλευρά του Φερνάντο Βαρέλα, άλλωστε οι δυο τους έχουν δημιουργήσει ένα δυνατό δίδυμο στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την εν λόγω περίπτωση, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στον Βαρέλα έγινε πρόταση για 2+1 χρόνια, με σημαντικές αυξημένες αποδοχές. Μάλιστα, η δήλωση που είχε κάνει ο παίκτης πριν αναχωρήσει για τις γιορτές των Χριστουγέννων, δείχνει πως οι δυο πλευρές κοντεύουν σε συμφωνία.

Την ίδια ώρα όμως, ανοικτά μέτωπα υπάρχουν με τους Μπίσεσβαρ, Κάνιας, Σάκχοφ αλλά και τον Πασχαλάκη.

Όσον αφορά την περίπτωση του Ολλανδού, φαίνεται πως υπάρχει ακόμη περιθώριο στις διαπραγματεύσεις, καθώς του έγινε βελτιωμένη πρόταση οικονομικά για 1+1 χρόνια, ωστόσο ο έμπειρος παίκτης ζήτησε τριετές, με αποτέλεσμα να συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Αμφότερες οι πλευρές θέλουν να συνεχίσουν "μαζί", οπότε θα συνεχιστούν οι επαφές προκειμένου να φτάσουν σε συμφωνία.

Όσον αφορά τους αμυντικούς μέσους, η αλήθεια είναι, πως η κατάσταση με τον Πόντους Βέρνμπλουμ και τον τραυματισμό του, περιέπλεξε την κατάσταση. Φαίνεται πως από την αντικατάσταση του Σουηδού θα εξαρτηθεί τελικά και το ποιος από τους δυο (σ.σ. Κάνιας – Σάκχοφ) θα ανανεώσει, ενόψει των επόμενων χρόνων.

Βέβαια το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση και για τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Ο πορτιέρε του Δικεφάλου έχει καταφέρει να προσφέρει πολλά στον ΠΑΟΚ όπου ο Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει πως τον εμπιστεύεται απόλυτα. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος του 2019, οπότε αναμφίβολα, υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε να μπουν οι δυο πλευρές στις τελικές συζητήσεις.

Κλείνοντας, θα πρέπει να σταθούμε και στην πρόσφατη τοποθέτηση του μέλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γιώργου Σαββίδη, αναφορικά με τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συζήτησε με οπαδό του Δικεφάλου στο instagram για τα παιδιά των ακαδημιών, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να παίζουν για τον σύλλογο και όχι για τα συμφέροντα των μάνατζέρ τους.

Έτσι στους "ασπρόμαυρους" πάρθηκε η απόφαση να μην ανανεωθεί κανένα συμβόλαιο σε νεαρό παίκτη, του οποίου ο ατζέντης ζητάει εγγυημένες συμμετοχές μέσω συμβολαίου, αρχή την οποία φαίνεται πως δεν θα παραβεί ο ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...