«Θα βρεθεί λύση και θα λήξει η αποχή των διαιτητών»

Από thessports.gr: Σε συνέντευξή του, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Βακάλης, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αποχή των διαιτητών, τονίζοντας την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί η χρυσή τομή στη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου και το πρωτάθλημα της Super League θα επανεκκινήσει κανονικά.
Πηγή: thessports.gr
«Θα βρεθεί λύση και θα λήξει η αποχή των διαιτητών»

Αναλυτικά όσα είπε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ:

Για τους ξένους διαιτητές: «Ήμουν αντίθετος εξ αρχής και για αυτό είχα καταψηφίσει την έλευση ξένων διαιτητών, διότι είχα δει ότι το θέμα θα άνοιγε»

Αναφορικά με το VAR: «Η ΕΠΟ είναι έτοιμη σε ό,τι αφορά το VAR και την εκπαίδευση των διαιτητών. Είναι πλέον θέμα της πολιτείας, όμως πιστεύω ότι η τεχνολογία θα εφαρμοστεί κανονικά στον τελικό του Κυπέλλου.

Σχετικά με την ΕΠΣ Σάμου, παραδέχθηκε πως πλέον τα σωματεία έχουν μειωθεί αρκετά τονίζοντας χαρακτηριστικά «φτώχεια καταραμένη», ενώ σε ο,τι αφορά στις σχέσεις πολιτείας-ΕΠΟ και ομάδων-ΕΠΟ υπογράμμισε πως είναι αγαστές.

Ασφαλώς, καταδίκασε την επίθεση στον Θανάση Τζήλο και τόνισε για τους ανανεωμένους πίνακες διαιτητών: «Εχει γίνει μεγάλη εκκαθάριση στους πίνακες διαιτητών, υπάρχουν πολλοί νέοι διαιτητές και θα πρέπει να υπάρξει υπομονή, να πάρουν συμμετοχές και παιχνίδια. Και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη».

Για τους παράγοντες: «Πρέπει και αυτοί να προστατεύσουν την επένδυσή τους. Δεν πρέπει να το βλέπουν προσωπικά, αλλά συνολικά με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου».

Για την αποχή των διαιτητών: «Πιστεύω ότι στη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου θα βρεθεί λύση και θα λήξει η αποχή».

Διαβάστε ακόμη...