Στηρίξτε τον Παντελή

Από paok24.com: Την αγάπη τους στον Παντελή Κυριακίδη και τη στήριξη τους στον αγώνα που συνεχίζει να δίνει δείχνουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.
Πηγή: paok24.com
Στηρίξτε τον Παντελή

ΤΟ ΠΑΟΚ CLUB Λαχαναγοράς διοργανώνει την Παρασκευή φιλικό αγώνα για την οικονομική στήριξη του πρώην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Ο 5ος πρωτοχρονιάτικος φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας αλληλεγγύης για τον Παντελή Κυριακίδη ανάμεσα στους παραγωγούς του ραδιοφωνικού σταθμού «ARENA FM 89.4» και τα μέλη του CLUB ΠΑΟΚ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018, στις 18:00 στο γήπεδο του PLANET FC (περ. HAYTT).

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του αγώνα αφορά την προσφερόμενη οικονομική βοήθεια στην οικογένεια Κυριακίδη, προς όφελος της αποκατάστασης της υγείας του μικρού ποδοσφαιριστή μας Παντελή, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά σε τροχαίο δυστύχημα στις 24/5/2009, 12 χρονών τότε, επιστρέφοντας μαζί με τον πατέρα του από την Αθήνα μετά από αγώνα της ομάδας μας των ακαδημιών σε τουρνουά στα Βριλήσσια.

Στο τραγικό τροχαίο σκοτώθηκε ο πατέρας του και ο ίδιος ο Παντελής έκτοτε βρίσκεται σε άγρυπνο κώμα, ενώ ταυτόχρονα απαιτείται σειρά θεραπειών στην προσπάθεια που γίνεται για να βελτιωθεί η υγεία του.

Για το λόγο αυτό κυκλοφορούν κούπες που φέρουν το σύνθημα: «ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΕΡΑ! ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑ!!!», στην τιμή των 3€ (μπορούν να σταλούν και με αντικαταβολή, με κόστος 5€).

Τα έσοδα από τις κούπες και του μπουφέ που θα ακολουθήσει, θα δοθούν εξ 'ολοκλήρου στην οικογένεια.

Για πληροφορίες σχετικά με την συμμετοχή σας στο φιλικό ή για παραγγελίες κούπας μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6997 15.15.15 (Παπαϊωάννου Τάσος).

Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να καταθέσει απευθείας χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας
ΑΡ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 397/786998-33
Εθνική Τράπεζα (Νικητίδου Μαρία, Κυριακίδης Παντελής)
IBAN: GR 8301103970000039778699833
SWIFT: (BIC) ETHNGRAA

Υπολογίζοντας στο αίσθημα ευαισθησίας σας, το γιορτινό κλίμα των ημερών που θα πραγματοποιηθεί o αγώνας αλλά και τη συμμετοχή στο φιλικό All Star Παλαίμαχων παικτών του ΠΑΟΚ, μεγάλων ονομάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου που δόξασαν το σύλλογο μας και την Εθνική Ελλάδος στο πρόσφατο παρελθόν σας καλούμε να δώσετε το παρόν για να φωνάξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: ΠΑΝΤΕΛΗ ΓΕΡΑ!!! ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΞΑΝΑ!!!

Σίγουροι ότι για ακόμα μία φορά όλοι μαζί θα βοηθήσουμε ένα δικό μας παιδί που έχει τεράστια ανάγκη...

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή χρονιά»

Διαβάστε ακόμη...