"Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Από paokday.gr: H παίκτρια της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του "Δικεφάλου", Μαρία Πατερνά μίλησε στο PAOKDAY στο πλαίσιο της Media Day που διοργανώνει κάθε εβδομάδα ο ΑΣ ΠΑΟΚ για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας, για την πορεία της από τις ακαδημίες εως τις γυναίκες αλλά και για τον προπονητή της.
Πηγή: paokday.gr
"Θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα"

Αναλυτικά τα όσα είπε στον δημοσιογράφο του PAOKDAY, Στέλιο Παπαντωνίου:

Για τον αγώνα στην Γλυφάδα: "Ήταν ένα παιχνίδι δύσκολο. Από την άποψη ότι είχαμε και το ταξίδι αλλά η ομάδα μας αντεπεξήλθε και καταφέραμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς."

Για το που κρίθηκε: "Πιστεύω πως και η αντίπαλη ομάδα δεν είχε τόσο μεγάλη διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Προσπαθούσαν να χαλάσουν το δικό μας παιχνίδι και αυτό που τους ένοιαζε περισσότερο είναι να μην μπορέσουμε να βάλουμε εμείς κάποιο γκολ."

Για την πορεία της από τις ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα: "Ήταν μια πολύ ωραία πορεία. Φυσικά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους προπονητές και τις προπονήτριες που είχα και με βοήθησαν να φτάσω μέχρι εδώ. Ξεκίνησα από μικρή στις ακαδημίες μετά ανέβαινα επίπεδα και τώρα έχω φτάσει να παίζω στις γυναίκες μαζί με πάρα πού καλές παίκτριες όπως είναι η Ναταλία Χατζηγιαννίδου, την Ελένη Κακαμπούκη,Δήμητρα Παντελιάδου, την Ρία Αδαμάκη την Ελένη την Πελεκίδου. Από όλες έχω πάρει πράγματα και με βοήθησαν να γίνω αυτό που είμαι σήμερα αλλά και να βελτιώνομαι καθημερινά."

Υπάρχει βοήθεια από τις μεγαλύτερες στις μικρότερες: " Nαι υπάρχει η βοήθεια των μεγαλύτερων κοριτσιών προς στις μικρότερες. Όλες έχουν την διάθεση να βοηθήσουν τις μικρές γιατί πάντα θέλουμε να είμαστε η καλύτερη ομάδα και να γίνει αυτό πρέπει να είμαστε όλες καλές."

Για τον προπονητή της ομάδας: " Είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής.Προσπαθεί να εφαρμόσει την ομάδα έτσι όπως πρέπει για να μπορεί να ανταποκριθεί σε όλα τα παιχνίδια σωστά και απ' οτι φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχουμε και είναι μόνο νίκες τα καταφέρνει πάρα πολύ καλά. Χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα τις καλύτερες και θέλει να δώσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά με πολλές γνώσεις.

Διαβάστε ακόμη...