«Σφίγγει τα δόντια» και με Ολυμπιακό

Από paok24.com: Ο Φιλ Γκος έχει την ευκαιρία να περάσει αυτές τις μέρες με τα αγαπημένα του πρόσωπα και από αύριο, θα ξεκινήσει και αυτός την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Πηγή: paok24.com
«Σφίγγει τα δόντια» και με Ολυμπιακό

Ο Αμερικανός εδώ και σχεδόν δύο εβδομάδες, ταλαιπωρείται από αυτό το χρόνιο πρόβλημα στον αστράγαλο κι έπαιξε με ένεση, τόσο με τον Παναθηναϊκό, όσο και με την Τέλεκομ Βόννης αλλά και τον Πανιώνιο.

Ειδικά στη Νέα Σμύρνη, την περασμένη Κυριακή, είχε επιβαρυνθεί ιδιαίτερα, παρόλα αυτά, όχι μόνο κατάφερε να αγωνιστεί, αλλά και να βοηθήσει την ομάδα του, να φτάσει στη νίκη.

Ο Γκος πρέπει να κάνει μια μικρή επέμβαση, η οποία αναμένεται να τον κρατήσει 2-3 μέρες εκτός προπονήσεων, αν όλα πάνε καλά και αυτό, φαίνεται ότι θα γίνει μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Μέχρι την προσεχή Κυριακή, αναμένεται να πάει και πάλι συντηρητικά και μετά το παιχνίδι, να κάνει αυτήν τη μικροεπέμβαση για να αφήσει πίσω του αυτό το θέμα.

Μετά τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ παίζει στις 5 Ιανουαρίου (15.15) στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου και τρεις μέρες αργότερα, υποδέχεται τη Χάποελ Χολόν, στην επιστροφή του ΒCL, σε ένα σημαντικό παιχνίδι για την πρόκριση του.

Εφόσον ακολουθηθεί το συγκεκριμένο πλάνο και όλα πάνε καλά για τον Γκος, θα είναι οριακά διαθέσιμος-ερωτηματικό για τη Ρόδο και πιθανότατα έτοιμος για τη Χάποελ Χολόν...

TAGS:

Διαβάστε ακόμη...